Aldatıldığını öğrenip tepki gösterdiği için karısını öldürmüş

Elif Dim'in aldatıldığını öğrenip tepki gösterdiği için çıkan tartışmada eşi Hasan Dim tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

YAYINLAMA
28 Ağustos 2024 17:54
GÜNCELLEME
28 Ağustos 2024 18:07
Aldatıldığını öğrenip tepki gösterdiği için karısını öldürmüş

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde çiğ köfte dükkanı işleten 45 yaşındaki Hasan Dim, geçtiğimiz hafta yaşanan korkunç olayda, tartıştığı eşi Elif Dim'i (38) döverek öldürdü. Eşini katleden Dim, olayın hemen ardından ortadan kaybolarak izini kaybettirdi. Güvenlik güçlerinin titiz çalışmaları sonucunda, cinayet zanlısı Hasan Dim, kırsal bölgede yapılan operasyonla yakalanarak adliyeye sevk edildi.

"Anneni öldürdüm, eve git bak"

Olay, geçtiğimiz Cuma gecesi, Süleymanpaşa ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi'ndeki bir evde meydana geldi. İki çocuk sahibi olan Hasan Dim ile eşi Elif Dim arasında evde çıkan tartışma, kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Olay sırasında evde çocuklar yoktu. Hasan Dim, eşine şiddet uygulayarak onu darp etti ve Elif Dim, aldığı darbeler sonucu hayatını kaybetti.

Cinayetin ardından evden çıkan Hasan Dim, mahalledeki bir kahvede oturan 17 yaşındaki oğlunun yanına giderek korkunç itirafta bulundu: "Anneni öldürdüm, eve git bak." Bu sözlerle şoka giren genç, hemen eve koşarak annesinin cansız bedeniyle karşılaştı. Ardından durumu polise bildirdi.

Polis ve jandarma izini sürdü

Cinayeti işledikten sonra kaçan Hasan Dim, kısa süre içinde izini kaybettirdi. Ancak polis ve jandarma ekipleri, zanlının peşini bırakmadı. Gelen bir ihbar üzerine, Dim'in Süleymanpaşa ilçesinin kırsal Karacakılavuz Mahallesi'nde görüldüğü bilgisine ulaşıldı. Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, bu bölgede geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. İki ayrı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) kurularak, mahalle ve çevresinde Dim’in izine rastlamak için detaylı bir takip gerçekleştirildi.

Boğazına bıçak dayadı

Dün sabah saatlerinde Karacakılavuz Mahallesi'nde motosikletle ilerleyen Hasan Dim, JASAT ekipleri tarafından fark edilerek takip edildi. Ekiplerin durdurduğu motosikletten inen Dim, yanında taşıdığı bıçağı boğazına dayayarak, "Gelmeyin, kendimi keserim, öldürürüm" şeklinde tehditler savurdu. Yaklaşık 10 dakika süren gergin bekleyişin ardından, JASAT ekiplerinin ikna çabaları sonuç verdi ve Hasan Dim bıçağı bırakarak teslim oldu.

Önce aldatmış, sonra öldürmüş

Tekirdağ'da tartıştığı eşi Elif Dim'i döverek öldüren ardından tutuklanan Hasan Dim'in ifadesi ise özrü kabahatinden büyük dedirtti.

 Eşinin telefonda başka bir kadınla mesajlaşmasını görünce tepki gösterdiğini belirten şüpheli, tartışmanın bu yüzden çıktığını dile getirdi. 

"Bir tokat attım yere düştü. İsteyerek yapmadım”

Hasan Dim'in, "Bir tokat attım yere düştü. İsteyerek yapmadım” dediği öğrenildi

Jandarmadaki sorgusunun ardından polise teslim edilen Hasan Dim, bu sabah yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Zırhlı araçla getirilen zanlının ifadesinde, eşiyle aralarında çıkan tartışmanın ardından şiddet uyguladığını ve olayın istemeyerek gerçekleştiğini söylediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen Hasan Dim, adalet önünde hesap vermek üzere hakim karşısına çıkarılacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa