CHP şimdi de çiftçiler için miting yapacak

CHP öğretmenler, emekliler fındık, çay, buğday üreticilerinin mitinglerinden sonra şimdi de çiftçiler için miting yapmaya hazırlanıyor.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
28 Ağustos 2024 17:57
GÜNCELLEME
28 Ağustos 2024 23:57
CHP şimdi de çiftçiler için miting yapacak
EK
Esra Koçak Editör

CHP, toplumun farklı kesimlerinin sorunlarına dikkat çekmek ve bu kesimlerin sesini duyurmak amacıyla Türkiye genelinde tematik mitingler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, yarın Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Çiftçi Mitingi gerçekleştirilecek.

Ankara'dan İstanbul'a tematik mitingler

CHP, son dönemde toplumun çeşitli kesimlerinin sorunlarını gündeme getirmek için tematik mitingler düzenliyor. Emeklilerin sorunlarını duyurmak amacıyla Ankara’da, eğitimcilerin sıkıntılarına dikkat çekmek için İstanbul’da düzenlenen mitinglerin ardından, CHP şimdi de üreticilerin sesi oluyor. Rize’de çay üreticileri için Çay Mitingi, Tekirdağ Hayrabolu’da hububat fiyatlarına tepki olarak Buğday Mitingi, Ordu’da Fındık Mitingi ve Gaziantep’te Fıstık Mitingi düzenleyerek üreticilerin yaşadığı sorunları gündeme taşıdı.

Turgutlu'da çiftçi mitingi

Bu bağlamda, yarın Manisa’nın Turgutlu ilçesinde gerçekleştirilecek olan Çiftçi Mitingi'nde de üreticilerin sorunları ele alınacak. Koza Pazar Yeri'nde saat 18.00’de başlayacak mitinge CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılacak. Özel'in, üreticilerin sorunlarına dikkat çekeceği ve çözüm önerilerini sunacağı bir konuşma yapması bekleniyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa