Senem Kıvrık'ı katleden cani kocanın ifadesi ortaya çıktı

Muğla'da boşanma aşamasında olan eşi Senem Kıvrık'ı sokak ortasında bıçaklayarak öldüren Muhittin Kıvrık'ın şoke eden ifadesi gün yüzüne çıktı.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
28 Ağustos 2024 18:03
GÜNCELLEME
28 Ağustos 2024 18:18
Senem Kıvrık'ı katleden cani kocanın ifadesi ortaya çıktı
Kübra Şenal Editör

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Senem Kıvrık'ı (40) sokak ortasında karnından bıçaklayarak öldüren ve ardından ormanda yakalanıp tutuklanan Muhittin Kıvrık'ın (43) savcılıktaki ifadelerinde ortaya çıkan detaylar şaşkına çevirdi. İnternet aramalarında "Eşimin kusurlu olması için ne yapmalıyım?" ve "Barodan avukat nasıl bulunur?" gibi sorgular yaptığı sorulunca katil zanlısı, "Her vatandaş bunları aratabilir" yanıtını verdi.

Senem Kıvrık'ın katledildiği gün

olay, 25 Ağustos sabahı saat 08.00 sıralarında Menteşe'nin Orhaniye Mahallesi'nde meydana geldi. Sokakta bir kadının çığlıklarını duyan mahalle sakinleri, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, Senem Kıvrık'ın başına sopayla vurulduğunu ve karnından bıçaklandığını tespit etti. Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Senem Kıvrık, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından otomobiliyle kaçan saldırganın, 15 gün önce Muğla Büyükşehir Belediyesi'ndeki ambulans şoförlüğü görevinden ayrılan eşi Muhittin Kıvrık olduğu belirlendi.

Muhittin Kıvrık ormanda saklanırken drondan kaçamadı

Muhittin Kıvrık hakkında daha önce 3 ay uzaklaştırma kararı bulunduğu öğrenildi. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Kıvrık'ı yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Yapılan dron araması sonucu, Kıvrık'ın İkizce mevkisindeki ormanda saklandığı tespit edilerek yakalandı ve gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanan Kıvrık, cezaevine gönderildi.

Senem Kıvrık'ın bıçaklandığı an

Senem Kıvrık'ın lise yıllarında aşık olup ailesinin karşı çıkmasına rağmen kaçarak evlendiği Muhittin Kıvrık tarafından bıçaklandığı anlar, bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Kıvrık'ın eşini itip yere yatırdıktan sonra üzerine eğilerek bıçakladığı ve ardından olay yerinden uzaklaştığı görüldü. Senem Kıvrık'ın cenazesi, dün Şehir Yeni Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenazesi, Kurşunlu Camisi'nde kılınan namazın ardından kadınların omzunda taşındı.

Savcılıktaki ifadesi ve oğlunun beyanı

Muhittin Kıvrık, savcılık ifadesinde eşiyle son 3 aydır evliliklerinde ciddi sorunlar yaşadıklarını belirtti. Savcının, oğlu Yiğit'in (18) olay günü polise, babasının 3 ay önce annesini darbettiğini söylediğini hatırlatması üzerine, Kıvrık, Gölcük'teki bir düğünden dönerken araç içinde yaşanan tartışma sırasında eşinin kafasını aracın ön konsoluna vurduğunu, bu yaralanmanın darp olarak yanlış anlaşılmış olabileceğini ifade etti.

"Kendimi kaybettim"

Kıvrık, olaydan bir gün önce internetten "çakı" ve "bıçak" aramaları yapmasını av merakıyla açıkladı. Olay sabahı avlanmak amacıyla Karabağlar Yaylası'na gittiğini, ancak avlanamadan geri döndüğünü belirtti. Senem Kıvrık'la sokakta karşılaştıklarında onun kendisine sürekli hakaret ettiğini, "Seni aldattım" demesi üzerine kendisini kaybederek itişip kakıştıklarını ve bu sırada onu bıçakladığını söyledi. Kıvrık, eşinin kendisini aldatmadığını, bu konuda bir delil veya gözlemi olmadığını da ekledi.

Savcının, internet aramalarına dair sorusu üzerine Kıvrık, "Her vatandaş bunları aratabilir" diyerek, ifadesini tamamladı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa