Amasra'da eşini pompalı tüfekle vuran koca daha fazla kaçamadı

Bartın'ın Amasra ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Ahsen Nur Paşalı'yı (27) pompalı tüfekle bacaklarından vuran Okan Paşalı, arkadaşıyla yakalandı.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
28 Ağustos 2024 19:55
GÜNCELLEME
28 Ağustos 2024 20:06
Amasra'da eşini pompalı tüfekle vuran koca daha fazla kaçamadı
Kübra Şenal Editör

Ahsen Nur Paşalı, 7 yıllık evliliği boyunca kocasından şiddet gördüğü gerekçesiyle Amasra’daki ablasının yanına sığındı. Ankara’da yaşayan eşi Okan Paşalı ise arkadaşı U.G. ile birlikte otomobille Amasra’ya geldi. 

Eşinden ölüm tehditleri alan Ahsen Nur Paşalı, olaydan sadece 5 saat önce sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak yardım istedi.

Videoda, eşi tarafından sürekli tehdit edildiğini ve ölüm korkusu yaşadığını dile getiren Paşalı, "Ben haberlere konu olan kadın cinayetlerinden biri olmak istemiyorum. Ben ölmek istemiyorum, benim 2 tane çocuğum var" ifadelerini kullandı.

Sokakta eşini pompalı tüfekle vurdu

Videonun paylaşılmasından kısa bir süre sonra Okan Paşalı, yanında getirdiği pompalı tüfekle yol kenarında yürüyen eşinin bacaklarına iki el ateş etti. Ardından hızla olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ahsen Nur Paşalı, bacaklarında hafif sıyrıklarla Amasra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve tedavisinin ardından taburcu edildi.

Okan Paşalı daha fazla kaçamadı

Okan Paşalı ve arkadaşı U.G., olayın ardından Kastamonu'nun Cide ilçesine kaçmaya çalışırken polisin önlemiyle karşılaştı. Yakayı ele vermek istemeyen Paşalı ters şeride girince polis otosuna çarptı.

Kazanın ardından hafif yaralanan Okan Paşalı ve yanındaki U.G. gözaltına alındı. Polis otosunda yaralanan bir bekçi de hastaneye kaldırıldı.

Sabah saatlerinde Amasra Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Okan Paşalı ve U.G., adliyeye sevk edildi. Mahkeme, her iki zanlının da tutuklanmasına karar verdi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa