DEM'li Zeynep Oduncu, PKK'lı terörist Gülistan Tekik'in yasını tuttu

DEM'li Zeynep Oduncu, MİT tarafından etkisiz hale getirilen PKK'nın sözde üst düzey sorumlularından terörist Gülistan Tekik'in taziyesine katıldı.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
28 Ağustos 2024 20:34
GÜNCELLEME
28 Ağustos 2024 23:53
DEM'li Zeynep Oduncu, PKK'lı terörist Gülistan Tekik'in yasını tuttu
Kübra Şenal Editör

DEM Parti Milletvekili Zeynep Oduncu, yine bir terörist cenazesine katıldı.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından Irak'ın Süleymaniye şehrinde düzenlenen bir operasyonda etkisiz hale getirilen PKK'nın sözde üst düzey sorumlularından terörist Gülistan Tekik için kurulan taziye çadırına katıldı.

Oduncu'nun sosyal medyada paylaştığı görüntüler kamuoyunda tepki çekti.

MİT'ten Süleymaniye'de nokta operasyon

MİT, PKK/KCK'nın sözde yöneticilerinden Gülistan Tekik'i nokta operasyonla etkisiz hale getirdi. Tekik'in, PKK elebaşı Murat Karayılan'ın özel talimatıyla sahte kimlik kullanarak Süleymaniye'de faaliyet yürüttüğü ve Kürdistan Yurtseverler Birliği'nin (KYB) desteğiyle örgütün propaganda ve dezenformasyon çalışmalarını organize ettiği tespit edildi.

Terörist Gülistan Tekik'in tabutunu taşıdı

Zeynep Oduncu'nun, Gülistan Tekik için kurulan taziye çadırına katılması ve bu anları kendi sosyal medya hesabından paylaşması, daha önce Ece Yılmaz isimli bir teröristin tabutunu taşıdığı görüntülerin ardından bir kez daha eleştirilere yol açtı. Oduncu'nun bu davranışları, terörle mücadele eden devlet kurumları ve geniş bir kesim tarafından tepkiyle karşılanıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa