Galatasaray'da Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce istifa etti

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce sosyal medya hesabı üzerinden istifa kararı aldığını açıkladı.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
28 Ağustos 2024 21:41
GÜNCELLEME
28 Ağustos 2024 22:03
Galatasaray'da Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce istifa etti
EK
Esra Koçak Editör

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Yüce, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Galatasaray camiasına hizmet etmeyi her zaman bir görev bildiğini ve bu görevi yerine getirmek için herhangi bir makam beklentisi içinde olmadığını vurguladı.

Görev süreci ve istifa nedeni

25 Mayıs 2024 tarihinde yapılan seçimde, Başkan Dursun Özbek'in daveti üzerine yönetim kuruluna katılmayı kabul ettiğini ve o günden bu yana Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda sorumluluklarını yerine getirmeye çalıştığını belirten Yüce  görevde bulunduğu süre boyunca yönetim anlayışı ve karar alma süreçlerinde yaşanan ciddi görüş farklılıkları nedeniyle bir yol ayrımına geldiğini ifade etti.

Şampiyonlar Ligi maçı öncesi gelişmeler

Yüce, istifasında özellikle Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçına saatler kala Galatasaray'ın resmi hesabından yapılan açıklamanın usulü ve zamanlamasının, kendisi açısından bir karar almayı zorunlu kıldığını dile getirirken Yüce, bu gelişmelerin ardından Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Galatasaray'a destek sözü

İstifasının ardından Galatasaray'a bir taraftar olarak her branşta destek vermeye devam edeceğini ve kulübün ihtiyaç duyduğu her an yanında olacağını söyleyen Ali Yüce Galatasaray'ın kendisi için sadece bir spor kulübü olmadığını, hayatı boyunca onurla taşıyacağı bir aidiyetin adı olduğunu vurguladı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa