Yalı Çapkını yarın sete çıkıyor! Yeni sezon için sayılı günler

İki sezondur cuma akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Yalı Çapkını için geri sayım başladı. Merakla beklenen dizinin çekimleri yarın başlayacak.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
29 Ağustos 2024 09:17
GÜNCELLEME
29 Ağustos 2024 18:01
Yalı Çapkını yarın sete çıkıyor! Yeni sezon için sayılı günler
Ecem Çetin Editör

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran, başrolünde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Gözde Kansu, Emre Altuğ, Diren Polatoğulları gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisi, son dönemlerin en dikkat çeken projeleri arasında yer alıyor.  

İlk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken, iki sezon boyunca Star ekranlarında fırtınalar estiren dizi, cuma akşamları ekrana geliyor.  

Çok sayıda hayran kitlesi bulunan, sahneleri, oyuncu kadrosu, hikayesi, replikleriyle beğeni toplayan dizi, büyük bir ilgiyle izleniyor.  

Cuma akşamları milyonları ekrana kilitleyerek, reyting rekorları kıran Yalı Çapkını, 3. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. 

Zaman atlamasıyla sezonu açacak olan ve Ferit ile Seyran arasında yaşanacak krizin dikkat çekeceği Yalı Çapkını, 13 Eylül'de başlayacak. 

Yarın sete çıkıyor 

Yeni sezonuyla da fırtınalar estirmeye devam edecek olan sevilen dizinin yeni sezon çekimleri yarın başlayacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; İlk olarak Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu ve Suna'yı canlandıran Beril Pozam'ın sahneleri çekilecek. 

Yapımını  OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin oturuyor. Diziyi Zeynep Bonçe kaleme alacak.  

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa