Haymana'da 30 Ağustos kutlamaları! Bir dizi etkinlik

Yarın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlanacak. Haymana Belediyesi, 81 ilde coşku ve heyecanla kutlanacak olan zaferin yıl dönümünde bir dizi etkinlik yapacak.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
29 Ağustos 2024 09:43
GÜNCELLEME
29 Ağustos 2024 10:08
Haymana'da 30 Ağustos kutlamaları! Bir dizi etkinlik
Ecem Çetin Editör

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'un kutlandığı “30 Ağustos Zafer Bayramı” yaklaşıyor.  

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının düşmanı hezimete uğrattığı tarihe altın harflerle yazılan en büyük kahramanlık destanı için hazırlıklar başladı. 

Büyük zaferin bu yıl 102. Yıl dönümü kutlanacak.  

81 ilde çeşitli etkinlere imza atılacak, bu kutlu zafer her yıl olduğu gibi yine büyük bir coşku ve gururla kutlanacak. 

Belediyelerde Zafer Bayramı'nda bir dizi etkinlik yapılacak. 

Sakarya Meydan Muharebesi'nin yıl dönümünü coşkuyla kutlayan Haymana Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda da bir dizi etkinliğe imza atacak.

Zafer 102. yıl dönümünde Haymana'da cuma günü ilk olarak sabah saat 10.00'da Kaymakamlık önündeki Atatürk Anıtı’nda resmi tören düzenlenecek. 

Ardından Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan Şehitliği ve Mangal Dağ Şehitliği ziyaret edilecek. 

Haymana'da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri akşam da devam edecek. Saat 19.00'da başlayacak olan etkinliklerde Dörtyol’dan (Ankara Caddesi Girişi) Cimcime Meydanı’na kadar Meşaleli Gösteri Grupları, Süvariler, protokol ve vatandaşlar bando ekibi eşliğinde Bayraklı Yürüyüş gerçekleştirilecek.

Yürüyüş sona ermesinin ardından Cimcime Meydanı’nda tiyatro gösterisi, trio dinletisi ve açık hava film gösterimleri olacak. 

"Coşkuyla kutlayacağız"

Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, etkinliklerle ilgili şunları söyledi; 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa