St. Gallen'in hocasından Trabzonspor yorumu: Favori belli

Trabzonspor bu akşam İsviçre ekibi St. Gallen'i ağırlayacak. Konferans Ligi play-off turu rövanş maçı öncesi detayları aktardık.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
29 Ağustos 2024 10:42
GÜNCELLEME
29 Ağustos 2024 11:08
St. Gallen'in hocasından Trabzonspor yorumu: Favori belli
Hakan Öksüz Editör

Sivasspor deplasmanından beraberlikle ayrılan Trabzonspor, ligde sezonu puan kaybıyla açtı. Bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi'nde Avusturya takımı Rapid Wien'e iki maçta da yenilerek turnuvaya havlu attı. Yoluna Avrupa Konferans Ligi'nden devam eden Trabzonspor, play-off turunun ilk maçında St. Gallen ile 0-0 berabere kaldı.

Trabzonspor, gruplara kalmak istiyor

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, rövanş maçında İsviçre temsilcisi St. Gallen'i yenerek adını gruplara yazdırmak istiyor. Oynanan kötü oyun nedeniyle eleştirilerin odağındaki isim olan Abdullah Avcı, St. Gallen maçında mutlak galibiyet istiyor.

Trabzonspor-St. Gallen maçı hangi kanalda?

Trabzonspor ile St. Gallen arasında yapılacak rövanş müsabakası, bu akşam oynanacak. Papara Park'ta sahaya çıkacak takımların mücadelesi, hekemin saat 20.00'de çalacak düdüğü ile başlayacak. Letonya'dan Andris Treimanis'in düdük çalacağı Trabzonspor-St. Gallen maçı ATV kanalından ekranlara gelecek.

Nwakaeme bu maçta da oynamayacak

Turun ilk mücadelesinde cezaları sona eren Pedro Malheiro ile Eren Elmalı, St. Gallen karşısında sahaya çıkabilecek. Anthony Nwakaeme, sakatlığından dolayı bu maçta da takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.

Karadeniz ekibinin mağlubiyete tahammülü yok

Maçta her türlü beraberlik halinde 30 dakikalık uzatma bölümüne geçilecek. Burada da eşitlik bozulmazsa tur atlayacak takım, seri penaltı atışları sonucunda belirlenecek. Bordo-mavililer, galibiyet halinde tur atlayacak. Avrupa Ligi'nden elenen Trabzonspor, taraftarı karşısında bir hüsran daha yaşamak istemiyor.

Rakibin hocası: "Favori belli"

Rakip takımın hocası Enrico Maassen, Trabzonspor maçı öncesi şunları söyledi: 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa