Mansur Yavaş'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 102. yıl dönümünün kutlanacağı 30 Ağustos Zafer Bayramı'na ilişkin mesaj paylaştı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
29 Ağustos 2024 11:25
GÜNCELLEME
29 Ağustos 2024 13:19
Mansur Yavaş'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı!
Ecem Çetin Editör

Yarın 30 Ağustos Zafer Bayramı... 

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde büyük bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 102. yıldönümü...

Tarihe altın harflerle yazılan ve Türk milletinin kaderini değiştiren büyük zafer, coşku ve heyecanla kutlanacak. 

81 ilde çeşitli etkinliklere imza atılacak, gösteriler düzenlenecek. Siyasi isimler ve milyonlarca vatandaş ATA'sını ziyaret edecek.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı'na ilişkin bir mesaj paylaştı. 

Milletin kahramanlık destanlarıyla yazılı tarihlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşku ile kutladıklarını ifade eden Mansur Yavaş, 30 Ağustos Zaferi'nin Türk milletinin özgürlük ve bağımsızlık uğruna verdiği eşi benzeri bulunmayan mücadelenin en etkileyici simgelerinden biri olduğunu söyledi. 

Mansur Yavaş, yüce Türk milletinin en umutsuz anlarda bile sarsılmaz bir azimle, özgürlük idealine olan derin inancıyla her türlü zorluğun üstesinden gelmeyi başardığını belirtti. 

ABB Başkanı Yavaş, bu zaferin yalnızca askeri bir üstünlük değil, aynı zamanda milletin özlemle beklediği bağımsızlık ve özgürlük hayaline ulaşmanın bir sembolü olduğunu ifade etti. 

Mansur Yavaş, şu ifadeleri kullandı; 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa