ATV'nin yeni dizisi Kör Nokta'nın afişi yayınlandı!

Rabia Soytürk, İsmail Ege Şaşmaz, Çağla Boz'un başrolünde yer aldığı, ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Kör Nokta dizisinden afiş yayınlandı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
29 Ağustos 2024 11:59
GÜNCELLEME
29 Ağustos 2024 12:20
ATV'nin yeni dizisi Kör Nokta'nın afişi yayınlandı!
Ecem Çetin Editör

Eylül ayında sezon finali yapan dizilerin yanı sıra yeni başlayacak olan dizilerde ekranlarda yerini alacak. 

Yeni sezonla birlikte çok sayıda dizi başlayacak. Diziler için hazırlıklar yaz ayı boyunca devam etti. 

Bu dizilerden bir tanesi de Kör Nokta... 

Rabia Soytürk, İsmail Ege Şaşmaz, Çağla Boz'un başrolünde buluştuğu, bir aşkın hikayesi Kör Nokta, ATV'de ekrana gelecek. 

Merakla beklenen yeni dizi, eylül ayında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Aşkın, ihanetin ve entrikaların yer alacağı, Aslım ve Gece'nin etrafında gelişen olayları anlatacağı dizinin afişi yayınlandı. 

Afiş sosyal medyada büyük beğeni topladı.

 

"Kör Nokta", suç ve suçlunun iç içe geçtiği bir trafik kazasının ardından başlayan adalet mücadelesini konu alıyor. Ancak bu savaşın galibi de mağlubu da aşkın belirleyici gücüne bağlı olacak. 

Eylül ayında ATV ekranlarında yayınlanacak olan "Kör Nokta", sürükleyici senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla şimdiden büyük ilgi uyandırıyor.

Yapımını Sinegraf'ın yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Diziyi,  Funda Alp ve Didem Kaplan kaleme alıyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda; Ruhi Sarı, Yalçın Hafızoğlu, Aylin Kabasakal, Cansu Fırıncı, Kürşat Alnıaçık, Şendoğan Öksüz, İrem Bakırtaş, Göktan Oktay Göztepe, Mehtap Bayri, Görkem Kasal, Erhan Çirçioğlu,  İlayda Çevik, Hilmi Özçelik, Öyküsu Özyürek,  Cihangir Köse gibi isimler yer alıyor. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa