Beşiktaş- Lugano maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında İsviçre ekibi Lugano'ya konuk edecek. Peki mücadele saat kaçta başlayacak.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
29 Ağustos 2024 12:16
GÜNCELLEME
29 Ağustos 2024 14:19
Beşiktaş- Lugano maçı hangi kanalda, saat kaçta?
O
Onur Çetinkaya Editör

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçında İsviçre'nin Lugano takımıyla karşı karşıya gelecek.

İlk maçta deplasmanda 3-1 öne geçmesine rağmen maçın 3-3 berabere bitmesiyle turu İstanbul'daki rövanş maçına bırakan siyah-beyazlılar, bu karşılaşmada galibiyet alarak Avrupa Ligi'ne katılmayı hedefliyor.

Beşiktaş, yeni sezona Süper Kupa zaferiyle başlamış ve Süper Lig'de oynadığı Antalyaspor ve Samsunspor maçlarını kazanarak iyi bir form grafiği yakalamıştı. 

Ancak Lugano karşısında Avrupa'da ilk beraberliğini almıştı. Bu rövanş mücadelesinde, Beşiktaş herhangi bir galibiyet durumunda tur atlayan taraf olacak. 

Maçın 90 dakikası eşitlikle sonuçlanırsa, uzatmalar ve gerekirse penaltılar turu belirleyecek.Siyah-beyazlılar 1-0, 2-1, 2-0, 3-1, 3-2 skorlarıyla adını Avrupa Ligi’ne yazdıracak. 

Maç hangi kanalda, saat kaçta?

Rövanş karşılaşması 29 Ağustos Perşembe günü saat 21.00'de başlayacak ve Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanacak. Bu kritik mücadelede Beşiktaş, Avrupa Ligi'ne katılan 36 takım arasına adını yazdırmak için sahada olacak.

Beşiktaş’ın İsviçre temsilcisi Lugano ile yapacağı maçı Romanyalı hakem Radu Petrescu yönetecek. Petrescu'nun yardımcılıklarını Radu Ghinguleac ile Mircea Mihail Grigoriu yapacak.

Muhtemel 11

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Al Musrati, Gedson, Rafa Silva, Rashica, Semih Kılıçsoy, Immobile.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa