Bestemsu Özdemir'den sonra İnci Taneleri'ne bir isim daha!

Geçtiğimiz sezonun iddialı yapımları arasında yer alan ve yeni sezonu merakla beklenen Kanal D'nin sevilen dizisi İnci Taneleri'ne bir isim dahil oluyor.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
29 Ağustos 2024 12:32
GÜNCELLEME
29 Ağustos 2024 12:45
Bestemsu Özdemir'den sonra İnci Taneleri'ne bir isim daha!
Ecem Çetin Editör

Başrolünde Hazar Ergüçlü, Yılmaz Erdoğan, Kubilay Aka ve Selma Ergeç gibi isimlerin bir araya geldiği, Kanal D'de ekrana gelen İnci Taneleri dizisi perşembe akşamlarına damga vuruyor. 

İlk bölümünden itibaren adından söz ettiren, oyuncu kadrosu, sahneleri, replikleriyle dikkat çeken dizi büyük bir ilgiyle izleniyor. 

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan, geçtiğimiz sezonun dikkat çeken projelerinden birisi olan sevilen dizi, yeni sezona hazırlanıyor. 

Çok sayıda hayran kitlesi bulunan, her hafta milyonları ekrana kilitleyen İnci Taneleri, eylül ayında ekrana gelmeye devam edecek. 

3 Eylül'de sete çıkacak olan diziye yeni isimler katılıyor. 

Son olarak Kirli Sepeti dizisinde rol alan ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir  “Semiramis” rolüyle dahil olmuştu. 

İnci Taneleri'ne bir isim daha katılıyor. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Son olarak Gaddar dizisinde kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Aytek Şayan, kadroya dahil oluyor. 

Şayan, sevilen dizide polis Veli rolüne hayat verecek.

Yapımını BKM'nin yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor. Diziyi Yılmaz Erdoğan kaleme alıyor.

 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa