İzmir'de yol kesen magandalar şehri Teksas'a çevirdi

İzmir'de yolda yürüyen iki kişiyi durduran magandalar, vatandaşları gasp etmek istedi. O anlarda yaşananlar saniye saniye kameraya yansıdı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
29 Ağustos 2024 13:16
GÜNCELLEME
29 Ağustos 2024 13:43
İzmir'de yol kesen magandalar şehri Teksas'a çevirdi
O
Onur Çetinkaya Editör

Türkiye'de son dönemde şiddet olayları bir hayli arttı.  Kimi trafikte kimi de belirsiz yere kavga ediyor. 

Bireysel silahlanmaların geçtiğimiz yıllara oranla fazlalaşması başta kadın cinayeti olmak üzere çok sayıda cinayetinde yaşanmasına sebep oldu. Kavga ve tartışmalarda kan akarken hayatlarda son buluyor.

Şiddet olayına bir yenisi de İzmir'de eklendi. Gece yarısı iki arkadaş yolda yürüdükleri esnada önleri caddede dolaşan magandalar tarafından kesildi. Şehir eşkıyaları, durdurdukları kişilerden para istedi. 

İzmir'in göbeğinde gasp

Ancak iki arkadaş şahıslara karşı geldi, para vermek istemedi. Bunun üzerine magandalar vatandaşları zorla gasp etmeye yeltendi. Karşılık gelince de şahir eşkıyaları ortalığı Teksas'a çevirdi.

Magandalar iki vatandaşa şiddet uyguladı. Para ve cep telefonlarını alma girişiminde bulunan şahıslar istedikleri olmayınca tekme tokat saldırdı. 

O anlar kamerada

Kavga dakikalarca sürerken araya yoldan geçenler girdi. Magandalardan birinin isminin o esnada Ali olduğu öğrenildi.  İki arkadaş caddeden uzaklaştırılmaya çalışıldı. Yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.  Polis ekipleri, vatandaşları zorla gasp etmeye çalışan magandaları yakalamak için çalışma başlattı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa