Kaan Urgancıoğlu'na Masumiyet Müzesi dizisinden teklif!

Son olarak Yargı dizisinde rol alan ünlü oyuncu Uraz Urgancıoğlu'na Netflix’te yayınlanacak olan Masumiyet Müzesi dizisinden teklif gitti.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
29 Ağustos 2024 13:44
GÜNCELLEME
29 Ağustos 2024 15:28
Kaan Urgancıoğlu'na Masumiyet Müzesi dizisinden teklif!
Ecem Çetin Editör

Son dönemin parlayan ve dikkat çeken isimlerinden birisi olan ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu, 2002 yılında Karaoğlan dizisiyle oyunculuk sektöründe yer almaya başladı.

Oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken yakışıklı oyuncu, Avrupa Yakası, Canım Ailem, Dürüye’nin Güğümleri, Leyla ile Mecnun gibi popüler dizilerde rol aldı.

Kaan Urgancıoğlu, oynadığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Kara Sevda dizisindeki Emir karakteriyle adını geniş kitlelere duyurdu.

Urgancıoğlu, 2020-2021 tarihlerinde yayınlanan Netflix’te büyük bir ilgiyle izlenen Aşk101 dizisindeki Kemal karakteriyle de beğeni topladı ve adından söz ettirdi.

Başarılı oyuncu, son olarak Pınar Deniz ile başrolü paylaştığı, 3 sezon boyunca Kanal D’de büyük ilgiyle izlenen Yargı dizisinde kamera karşısına geçti.

Yakışıklı oyuncunun yeni projesi hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kaan Urgancıoğlu'na Masumiyet Müzesi dizisinden teklif gitti. 

Netflix'te ekrana gelecek olan, Türkiye'nin ünlü ve sevilen yazarlarından Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesi kitabından yola çıkılarak yazılacak dizide Urgancıoğlu, teklifi kabul etmesi durumunda Kemal karakterine hayat verecek. 

9 bölümden oluşacak olan dizinin yapımı Ay Yapım üstlenecek.  Ertan Kurtulan’ın kaleme alacağı dizinin yönetmen koltuğunda Zeynep Günay oturacak.

Öte yandan diziye Orhan Pamuk'ta konuk olacak. 



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa