Türk yıldızları Ankara semalarında

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Ankara semalarında bugün prova uçuşu gerçekleştirecek.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
29 Ağustos 2024 14:14
GÜNCELLEME
29 Ağustos 2024 14:53
Türk yıldızları Ankara semalarında
O
Onur Çetinkaya Editör

Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi Türk Yıldızları, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Ankara'da özel bir gösteri uçuşu gerçekleştirecek. 

Türk Yıldızları, bu önemli gün için özel hazırlıklar yaparak, başkent semalarında unutulmaz bir gösteriye imza atmayı planlıyor.

Türk Yıldızları Tim Lideri Binbaşı Kocabaş, bu yıl Tim Lideri olarak görev yapmanın getirdiği sorumluluklardan bahsederek, Türk Yıldızları ekibinin her bir üyesinin büyük bir disiplin ve özveriyle çalıştığını vurguladı.  

Türk Yıldızları'nda görev yapmanın büyük bir onur olduğunu belirten Kocabaş, halkın gösterilere olan ilgisinin ve sevgisinin ekibin en büyük motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti.

İlk prova uçuşu bugün

Türk Yıldızları ekibi, 28 Ağustos'ta Mogan Gölü üzerinde çevre tanıma uçuşu gerçekleştirdi. 29 Ağustos'ta saat 18.00'de aynı bölgede bir prova uçuşu daha yapacak. 

Zafer Bayramı'nda gerçekleştirilecek bu özel gösteriler, Türk Yıldızları'nın yeteneklerini ve Türk Hava Kuvvetleri'nin gücünü bir kez daha gözler önüne serecek.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa