Gürsel Baran'dan 30 Ağustos mesajı!

30 Ağustos Zafer Bayramı'na ilişkin mesaj paylaşan Gürsel Baran, "İstiklali ve istikbali için kahramanlık destanı yazan Türk milletinin miladıdır" dedi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
29 Ağustos 2024 15:21
GÜNCELLEME
29 Ağustos 2024 16:14
Gürsel Baran'dan 30 Ağustos mesajı!
Ecem Çetin Editör

Yarın 30 Ağustos Zafer Bayramı... 

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde büyük bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 102. yıldönümü...

Tarihe altın harflerle yazılan ve Türk milletinin kaderini değiştiren büyük zafer, coşku ve heyecanla kutlanacak. 

81 ilde çeşitli etkinliklere imza atılacak, gösteriler düzenlenecek. Siyasi isimler ve milyonlarca vatandaş ATA'sını ziyaret edecek.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, 30 Ağustos Zafer Bayramı'na ilişkin bir mesaj paylaştı. 

"Türk milletinin bağımsız yaşama kararlılığının en güçlü tezahürü"

Gürsel Baran, Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde kazanılan 30 Ağustos Zaferi’nin Türk milletinin bağımsız yaşama kararlılığının en güçlü tezahürü olduğunu ifade etti. 

Bu zaferin şuurunun nesilden nesile aktarılarak, yaşatılması gerektiğini söyleyen Gürsel Baran, İlerlemenin, uygarlığın ve muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmanın ancak ekonomide sağlanacak başarılarla mümkün olacağını kaydetti. 

"Türk milletinin miladı"

Baran, 30 Ağustos'un istiklali ve istikbali için kahramanlık destanı yazan Türk milletinin miladı olduğunu söyledi. Gürsel Baran, zaferin ancak inanmakla birlik içerisinde kenetlenmekle mümkün olacağının dünyaya ispatı olduğunu belirtti. 

ATO Başkanı, şunları söyledi;

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa