Güneşlenirken kafasına baca kapağı düşen kadından acı haber

Alanya'da tatil yaptığı otelin havuzunda güneşlenirken kafasına baca kapağı düşen hemşire Hanım Kaya Orakcı (37) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
29 Ağustos 2024 15:42
GÜNCELLEME
29 Ağustos 2024 16:16
Güneşlenirken kafasına baca kapağı düşen kadından acı haber
Kübra Şenal Editör

24 Ağustos akşamı saat 18.30 sıralarında Konaklı Mahallesi'ndeki bir otelde meydana gelen talihsiz kazada bir kişi hayatını kaybetti.

Hemşire Hanım Kaya Orakcı, eşi ve iki çocuğuyla tatil yaptığı otelin havuzunda güneşlenirken, çatıdan 40x40 santimetre büyüklüğünde bir baca kapağı rüzgarın etkisiyle yerinden çıkarak yaklaşık 20 metre yükseklikten üzerine düştü.

Başına ve beline isabet eden kapak nedeniyle ağır yaralanan Orakcı, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hanım Kaya Orakçı kurtarılamadı

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, otelin genel müdürü M.D. gözaltına alındı ancak ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Yoğun bakımda tedavi gören Hanım Kaya Orakcı'nın dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdiği bildirildi.

Hakkari'de hemşire olarak görev yapan Orakcı'nın cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Feci olay kameralara yansıdı

Kazanın yaşandığı anlar, otelin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, şezlongda oturan Orakcı'nın üzerine baca kapağının düştüğü ve hemen yanında bulunan çocuğunun kıl payı kurtulduğu görüldü. Diğer tatilcilerin ve otel personelinin Orakcı'ya yardım ettiği anlar da kayıtlarda yer aldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa