Çocuklarını katleden cani baba hastanede öldü

İzmir'de zeytinliğe götürdüğü çocuklarına kurşun yağdırarak üçünün ölümüne neden olan baba tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
29 Ağustos 2024 16:45
GÜNCELLEME
29 Ağustos 2024 17:09
Çocuklarını katleden cani baba hastanede öldü
O
Onur Çetinkaya Editör

Geçtiğimiz günlerde  İzmir'in Bornova ilçesindeki Merkez Mahallesi'nde trajik bir olay meydana geldi. 

45 yaşındaki inşaat işçisi Vesih Şimşek , eşi Naciye Şimşek'in 3 ay önce boşanma kararı almasının ardından bunalıma girdi. 

Şimşek, sabah saatlerinde çocukları 2 yaşındaki Ceylin , 4 yaşındaki Cemre, 14 yaşındaki Nira  ve 11 yaşındaki Hira Nur'u annelerinin yanına götürme bahanesiyle evden çıkardı.  Baba ve 4 kız ardından orman alana gitti.

İşte ne olduysa da orada oldu. Vesih Şimşek yanında getirdiği tabancayla zeytinlikte  çocuklarına ateş etti. Üç çocuk olay yerinde hayatını kaybederken, 11 yaşındaki Hira Nur yaralı olarak kaçmayı başardı. Hira Nur, bu korkunç olayı yakınlarına bildirerek yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde üç çocuğun cansız bedenine ulaşılırken, İntihar teşebbüsünde bulunan baba Vesih Şimşek yaralı olarak bulundu.  Yaralı olarak kurtulan Hira Nur ve babası Vesih Şimşek, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hira Nur'un sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. 

Baba hayatını kaybetti

Bornova’da yaşanan korkunç olayda dört çocuğundan üçünü öldürüp, birini de yaraladıktan sonra intihar eden baba Vesim Şimşek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa