Özel'den Kılıçdaroğlu açıklaması! ''Cesedimi çiğnemeniz lazım''

Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili 3,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılması hakkında, "Hapse atmak için cesedimi çiğnemeniz lazım" dedi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
29 Ağustos 2024 17:29
GÜNCELLEME
29 Ağustos 2024 18:07
Özel'den Kılıçdaroğlu açıklaması! ''Cesedimi çiğnemeniz lazım''
Ecem Çetin Editör

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Milliyetçi Hareket Partili (MHP) isimlerce CHP'nin Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 3,5 yıl hapis istemiyle dava açılmasıyla ilgili konuştu.

Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu partinin genel başkanlık koltuğunda 13 yıl oturmuş biri olduğunu söyledi. 

Özel, Kılıçdaroğlu'nun tüm genel başkanlık gibi boynunda idam fermanıyla bu yola çıktığını, suikast girişimlerine muhatap olduğunu ve canını ortaya koyarak bu ülkeyi kurtardığını, cumhuriyeti kurtardığını ifade etti. 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun PKK'nın kurşunlarına hedef olduğunu, bir şehit cenazesinde linç girişimine uğradığını söyleyen CHP Lideri Özel, "Genel başkanlığımın daha ilk aylarında kendi memleketimde organize edilmiş bir güruh tarafından cenazeye sokulmamak olayıyla karşılaştım. 'Ölümü göze alırım kendi memleketimde cenazeye gitmemeyi göze almam' deyip şehit cenazesinde saldırıya uğramışızdır." dedi. 

Özel, şöyle devam etti; 

"Ortaya koydukları bir kurgudur"

"Genel başkanın cesedini çiğnemeniz lazım"

"Hapse mi atacaksınız? Bir önceki genel başkanımızı hapse atmak için mevcut genel başkanın cesedini çiğnemeniz lazım" diyen Özgür Özel, şu ifadeleri kullandı; 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa