Fenerbahçe, Alanyaspor'u konuk edecek

Fenerbahçe, Süper Lig'de 4. hafta maçında bu akşam Alanyaspor'u konuk edecek. Kritik maç öncesi detaylar haberde...

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
29 Ağustos 2024 17:37
GÜNCELLEME
30 Ağustos 2024 09:16
Fenerbahçe, Alanyaspor'u konuk edecek
Hakan Öksüz Editör

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, Göztepe ile alınan beraberliğin ardından galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. Geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor karşısında elde edilen farklı galibiyetin ardından sarı-lacivertli ekip, Alanyaspor maçına odaklanmış durumda.

Sarı-lacivertlilerde en skorer isimler

Takımda özellikle Saint-Maximin, Dzeko, Szymanski ve Tadic gibi oyuncuların yükselen performansları dikkat çekiyor. Fenerbahçe'nin geride kalan 3 haftasında en skorer isimler olarak Dzeko, Fred, Tadic ve Maximin öne çıktı. Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor ise ligde henüz galibiyetle tanışamadı.

Fenerbahçe - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında, haftanın açılış karşılaşmasında Fenerbahçe ile Alanyaspor karşı karşıya gelecek. Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak mücadele bugün saat 21.00'da başlayacak ve beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşmanın hakemleri belli oldu

Bu önemli maçta düdük çalacak isim Mehmet Türkmen olarak açıklandı. Türkmen'e, Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yardımcı hakem olarak eşlik edecek.

Fenerbahçe'de hedef galibiyet

Fenerbahçe, geride kalan 3 haftada 2 galibiyet ve 1 beraberlikle toplam 7 puan topladı. Sezona Adana Demirspor karşısında alınan 1-0’lık galibiyetle başlayan sarı-lacivertliler, ikinci hafta Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. 

Jose Mourinho’nun öğrencileri, son olarak Çaykur Rizespor’u 5-0’lık skorla mağlup ederek moral buldu. Fenerbahçe, Alanyaspor karşısında galibiyet alarak puan kaybı yaşamak istemiyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa