Kuzeni ve çalışanlarının kına gecesi darbettiği damat yoğun bakımda

Gaziantep’te kına gecesi tartıştığı kuzeni ve çalışanlarınca darbedilen damat Yemliha Toprak yoğun bakıma alınırken olay anı kameralara yansıdı.

CS
Canan Salman Editör
YAYINLAMA
29 Ağustos 2024 19:43
GÜNCELLEME
29 Ağustos 2024 20:21
Kuzeni ve çalışanlarının kına gecesi darbettiği damat yoğun bakımda
CS
Canan Salman Editör

Olay, 26 Ağustos’ta Gaziantep’in Yamaçtepe Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonunda, Yemliha Kızıltoprak ve Ayşenur Kızıltoprak çiftinin kına gecesi sırasında meydana geldi. 

“Telefonu bırak, halaya gel”

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, damat Yemliha Kızıltoprak(27) ile kuzeni Mehmet O. arasında “telefonu bırak, halaya gel” sözü nedeniyle başlayan tartışma kısa sürede alevlendi. Tartışma esnasında Mehmet O., Kızıltoprak’a sandalye ile saldırdı, ancak davetlilerin araya girmesiyle kavga yatıştırıldı. Mehmet O. ise düğün salonundan çıkarıldı.

20 kişi toplayıp geri döndü

Bu olaydan sonra Mehmet O., yanına işyerindeki çalışanlarını alarak yaklaşık 20 kişilik bir grupla düğün salonunu bastı. Ellerinde demir sopalarla düğün salonuna giren grup, eğlencenin tam ortasında, halay çeken damat Yemliha Kızıltoprak’a saldırdı. Kızıltoprak’ın başına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbeler nedeniyle ağır şekilde yaralandığı bildirildi. Durumun ciddiyeti üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Kızıltoprak, acilen hastaneye kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Dehşet anları güvenlik kamerasınca kaydedildi

Olay anı düğün salonunun güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, saldırganların çekici ve otomobillerle düğün salonuna geldiği, ardından ellerindeki demir sopalarla salona girip, eğlenen damada saldırdıkları görülüyor. Saldırının ardından Kızıltoprak’ın yakınları, saldırganları olay yerinden uzaklaştırmaya çalışsa da levyeli şahıslar kovalamaya devam etti. Saldırı sonrası düğün salonu dağıldı ve gece, beklenenden çok daha acı bir şekilde sona erdi.

Baba Kızıltoprak: "En Mutlu Günümüz Zehir Oldu"

Yemliha Kızıltoprak’ın babası Ahmet Kızıltoprak, yaşananlardan dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirterek, en mutlu günlerinin kabusa dönüştüğünü söyledi. 

Olayın, oğlunun kuzeni Mehmet O.’ya “telefonu bırak, halaya gel” demesiyle başladığını ifade eden Ahmet Kızıltoprak, küçük bir tartışmanın böylesine büyük bir trajediye dönüşmesine inanamadığını belirtti.

 “Oğlum yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Akraba olan biri bunu yapar mı? Bu ne vicdansızlık?” diyerek tepkisini dile getirdi.

Ahmet Kızıltoprak, oğlunun sağlık memuru olduğunu ve bu saldırının hem çocuklarının hem de ailenin psikolojisini derinden sarstığını ifade etti. Ayrıca, olaya karışanların en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti.

8 gözaltı var

Yemliha Kızıltoprak’ın yoğun bakımdaki tedavisi de sürüyor. Olayla ilgili olarak 8 kişin gözaltına alınırken soruşturma devam ediyor.



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa