Acılı annenin feryadı yürekleri dağladı

Babasının tabancayla vurduğu 3 çocuğunun cenazesinde acılı annenin sözleri yürekleri dağladı: "Nira'yı ortalarına gömün, o kardeşlerini korur."

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
29 Ağustos 2024 19:52
GÜNCELLEME
29 Ağustos 2024 20:09
Acılı annenin feryadı yürekleri dağladı
DHA
Kaynak DHA

İzmir'de, babaları Vesim Şimşek tarafından katledilen üç kardeş, bugün gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı. Cenaze töreninde acılı anne Naciye Şimşek, gözyaşlarına boğuldu ve "Annem hangi birinize yanayım. Nira'yı ortalarına gömsünler o kardeşlerini de korur." diyerek yaşadığı tarifsiz acıyı dile getirdi. Bu korkunç katliamla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.

Baba Vesim Şimşek'in soğukkanlı davranışları ortaya çıktı

Katliamın sabahında baba Vesim Şimşek’in, börekçi dükkânına giderek çocuklarına börek aldığı ve karşılaştığı bir tanıdığına, “Çocuklara börek aldım. Şimdi eve gidip, onları doyuracağım.” dediği öğrenildi. Bu soğukkanlı davranış, işlediği korkunç suçun ardından dahi normal bir gün yaşıyormuş gibi davranabildiğini gösteriyor.

Dede Necati Akkaplan yaşananları anlattı

Olayın ardından konuşan, Manisa'nın Salihli ilçesinde yaşayan dede Necati Akkaplan, yaşanan trajediye dair detayları paylaştı. Kızı Naciye Şimşek'in, kocasından gördüğü şiddet nedeniyle boşanma davası açtığını ve damadı Vesim Şimşek’e karşı defalarca uzaklaştırma kararı aldırdığını söyledi. Necati Akkaplan, yaşadıkları acıyı, "Çocuklar bizimle yaşıyordu. Vesim, özlediğini söyledi. 'Benim görmeye hakkım yok mu?' dedi. Ara ara babalarının yanına gitmelerine izin veriyorduk." sözleriyle ifade etti. Olaydan bir gün önce damadı ile yaptığı görüşmede çocukları Manisa'ya göndermesini istediğini belirten Akkaplan, Vesim Şimşek’in bu talebi kabul ettiğini, ancak ertesi sabah korkunç haberle sarsıldıklarını söyledi.

"Naciye gelirse onu öldüreceğim" tehdidi

Necati Akkaplan, damadının kızını ve torunlarını daha önce de defalarca darp ettiğini ve olay günü komşularına, "Naciye gelirse onu öldüreceğim" dediğini öğrendiklerini paylaştı. Akkaplan, Vesim Şimşek’in, çocukları annelerini İzmir'e geri döndürmek ve orada da onu öldürmek amacıyla yanında tuttuğunu düşündüğünü dile getirdi.

"Öbür tarafta çocuklara hesap versin"

Damadının ölümüne de değinen Necati Akkaplan, "Allah taksiratını affetsin. Öbür tarafta çocuklara hesabını versin" sözleriyle yaşananlara dair acısını ve öfkesini dile getirdi.

Yaşanan bu trajedi, geride büyük bir acı ve tarifsiz bir kayıp bıraktı. Naciye Şimşek ve ailesi, hayatlarının en zor günlerini yaşarken, toplum da bu korkunç olay karşısında derin bir üzüntü içinde.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa