Ters yöne giren araç kabusu yaşattı...

Ters yöne giren otomobilin karşıdan gelen otomobille çarpıştığı kaza kaydedildi. Kazada bir kişi ölürken 5 kişi ise yaralandı...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
30 Ağustos 2024 04:26
GÜNCELLEME
30 Ağustos 2024 04:27
Ters yöne giren araç kabusu yaşattı...
DHA
Kaynak DHA

Eskişehir'de meydana gelen bir trafik kazasında, ters yöne giren bir otomobil, karşı yönden gelen başka bir otomobille çarpıştı. Kaza sonucunda 89 yaşındaki Mehmet Ali Kale hayatını kaybetti, biri ağır olmak üzere beş kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, gece saatlerinde Odunpazarı ilçesi 71 Evler Mahallesi Candanel Sokak’ta yaşandı. O.D. (64) yönetimindeki 43 PB 907 plakalı araç, ters yöne girerek M.R.O. (44) yönetimindeki 26 GR 660 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Çevredeki insanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda, 43 PB 907 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Mehmet Ali Kale’nin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Araçta sıkışarak ağır yaralanan sürücü O.D., itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kazada yaralanan O.D., F.K. (44) ve diğer otomobildeki M.R.O., M.E.O. (8), M.F.O. (8) ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Mehmet Ali Kale’nin cenazesi, savcılık ve polis incelemelerinin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa