Biran Damla Yılmaz, Sandık Kokusu'na veda etti!

Show TV'nin ilgiyle izlenen ve sevilen dizisi Sandık Kokusu'na dahil olan ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, ekibe veda etti.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
30 Ağustos 2024 10:38
GÜNCELLEME
01 Eylül 2024 11:26
Biran Damla Yılmaz, Sandık Kokusu'na veda etti!
Ecem Çetin Editör

İlk sezonuyla çarşamba akşamlarına damgasını vuran ve çok sayıda hayran kitlesi elde eden Sandık Kokusu dizisi, çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkıyor. 

Show TV'de ekrana gelen, son dönemin en dikkat çeken projelerinden birisi olan sevilen dizi, büyük bir ilgiyle izleniyor.

 

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Necip Memili, Meriç Aral, Uğur Yücel'ün kadrosunda bir araya geldiği, bölümleri, sahneleri, oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizi, milyonları ekran başına kilitliyor. 

İkinci sezonuyla izleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Sandık Kokusu, eylül ayında kaldığı yerden devam edecek. Sezon finaliyle adından söz ettiren sevilen dizinin yeni sezonu izleyicisi tarafından büyük bir merakla bekleniyor. 

Yeni sezon hazırlığı devam eden diziye, yeni isimler dahil oldu. 

Son olarak Kopuk dizisinde rol alan ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz "Ayça" karakteriyle, ünlü oyuncu Engin Öztürk ise "Bora" karakteriyle Sandık Kokusu'nun kadrosuna katıldı. 

Biran Damla Yılmaz'la ilgili bir gelişme yaşandı. 

Dizi başlamadan ayrıldı 

Ünlü oyuncu, dizi başlamadan Sandık Kokusu'na veda etti. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ünlü oyuncu, sözleşme koşullarında anlaşamadığı için Sandık Kokusu'ndan ayrıldı. 

Güzel oyuncu, yeni teklifleri değerlendiriyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa