Esenyurt'ta polise bıçaklı saldırı! Kaçan şüpheli yakalandı

İstanbul'da denetip sırasında durdurulan yabancı uyruklu Maher A. yanındaki kişi bıçakladıktan sonra polisi de yaraladı. Şüpheli, kısa sürede yakalandı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
30 Ağustos 2024 12:22
GÜNCELLEME
30 Ağustos 2024 12:38
Esenyurt'ta polise bıçaklı saldırı! Kaçan şüpheli yakalandı
DHA
Kaynak DHA

Esenyurt'ta denetim sırasında durdurulacağını fark eden yabancı uyruklu Maher A., yanındaki A.D.'ye bıçakla saldırarak yaraladı. Olayı gören polis memuru B.B., saldırgana müdahale etmeye çalışırken bıçaklandı.

Polisi bıçaklayıp kaçtı

Olay, dün akşam saat 19.30 sıralarında Mehterçeşme Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, denetim sırasında durdurulacağını fark eden 45 yaşındaki Maher A., henüz bilinmeyen bir nedenle yanında bulunan A.D.'ye bıçakla saldırarak yaraladı. Olayı gören polis memuru B.B. ise saldırıyı durdurmak isterken şüpheli tarafından bıçaklandı. Maher A., iki kişiyi yaraladıktan sonra hızla olay yerinden kaçtı.

Ekipler harekete geçti

Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı polis memuru B.B. ve A.D., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bu esnada polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek olayla ilgili soruşturma başlattı. Kısa sürede şüphelinin izine ulaşan polis, Maher A.'yı yakalayarak gözaltına aldı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, şüphelinin saldırıdan sonra kaçış anları da kaydedildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Maher A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa