İzmir'de vahşet! 5 köpek ile 6 kedi zehirlendi

İzmir'in Seferihisar ilçesinde 5 köpek ile 6 kedi zehirlenerek hayatını kaybetti. Zehirlenen 2 köpek ise tedavi altına alınırken, olay araştırılıyor.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
30 Ağustos 2024 12:26
GÜNCELLEME
30 Ağustos 2024 14:19
İzmir'de vahşet! 5 köpek ile 6 kedi zehirlendi
DHA
Kaynak DHA

Olay, İzmir'in Seferihisar ilçesi Sığacık Mahallesi Sığacık Mahallesi 139/3 Sokak civarında meydana geldi. 

Saat 17.00 sularında insanlar, acı çekmekte olan ve hayatını kaybeden kedi ve köpekleri fark etti. Bunun üzerine vatandaşlar, yetkililere haber verdi. 

İhbar üzerine bölgeye Seferihisar İlçe Tarım Müdürlüğü, Seferihisar Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi barınak ekipleri, Seferihisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, ANDA Arama Kurtarma ile Hayvan Arama Kurtarma Derneği ekipleri bölgeye geldi. 

5 köpek ile 6 kedi zehirlenmiş halde ölü bulundu

Bölgeye inceleme yapan ekipler, 5 köpek ve 6 kedinin zehirlenerek öldüğü belirlendi. Ayrıca, zehirlenen 2 köpek tedavi altına alındı.

ANDA Arama Kurtarma ile Hayvan Arama Kurtarma Derneği ekipleri, saat 23.30 itibarıyla alan taramasına başladı. Ekipler, bölgede başka zehirlenmiş hayvan olup olmadığını araştırıyor. 

Seferihisar Belediyesi olaya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada zehirlenme olaylarının tüm yönleriyle araştırıldığı ifade edilirken, sorumluların tespit edilmesi için çalışmaların devam ettiği belirtildi. 

Olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa