Gençler arasındaki husumette pompalı tüfek patladı! 1 ölü...

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, Yiğit S. (18) ile aralarında husumet bulunan Ali Mardin (19) arasında yaşanan gerginlik, kanlı bir cinayetle sonuçlandı.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
30 Ağustos 2024 13:30
GÜNCELLEME
30 Ağustos 2024 13:47
Gençler arasındaki husumette pompalı tüfek patladı! 1 ölü...
Kübra Şenal Editör

Olay, Kızılpınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Yiğit S. ile Ali Mardin, daha önce aralarında yaşanan bir anlaşmazlık nedeniyle kavga etti. Çevredekilerin müdahalesiyle kavga kısa sürede sonlandırıldı. Ancak Yiğit S., gece saatlerinde Ali Mardin'i telefonla arayarak konuşmak üzere buluşma teklifinde bulundu.

Ali Mardin, Kocameşe mesire alanında arkadaşlarıyla birlikte olduğunu belirtince, Yiğit S. dedesi ve amcasını yanına alarak saat 04.00 sıralarında otomobille buluşma yerine gitti.

Kanlı hesaplaşma

Buluşma noktasına gelen Yiğit S., otomobilden inerek yanında getirdiği pompalı tüfekle Ali Mardin'e ateş etti. Mardin, vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralandı. Olayın ardından Yiğit S., dedesi ve amcasıyla birlikte otomobille kaçtı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Ali Mardin, kaldırıldığı Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Cinayet sonrası harekete geçen jandarma ekipleri, Yiğit S., dedesi ve amcasını kısa sürede yakaladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa