Deha dizisinden ilk tanıtım yayınlandı!

Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Ahsen Eroğlu gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Deha dizisinden ilk tanıtım yayınlandı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
30 Ağustos 2024 14:17
GÜNCELLEME
30 Ağustos 2024 14:38
Deha dizisinden ilk tanıtım yayınlandı!
Ecem Çetin Editör

Show TV'nin yeni sezon için hazırladığı, Ay Yapım imzalı iddialı dizi 'Deha', yakında izleyicilerle buluşacak.

Hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi büyük bir merakla bekleniyor. 

Başrolünde Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Ahsen Eroğlu'nun yer aldığı dizi, ekrana gelmek için gün sayıyor.

İlk tanıtım geldi 

Deha dizisinden ilk tanıtım yayımlandı. İlk tanıtım merakla beklenirken, tanıtımla birlikte diziye olan ilgi daha da arttı ve izleyiciler, bu derinlikli hikayeyi merakla bekliyor.

'Deha', biri iyilikte diğeri kötülükte deha olan baba-oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan bir intikam hikayesini ekranlara taşıyacak. Dizi, aile içi hesaplaşmalar ve herkesin gizli kalmış yüzlerini ortaya çıkaracak sürükleyici bir senaryoya sahip.

Yapımını Ay Yapım'ın yapımını Kerem Çatay'ın üstlendiği dizisinin yönetmen koltuğunda Umut Aral oturuyor. Diziyi başarılı senarist Damla Serim kaleme alıyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda, Onur Saylak, Melis Sezen, Zuhal Gencer, Umutcan Ütebay, Seda Akman, Emel Göksu, Taner Rumeli, Ali Berge, Cenk Kangöz, Eylül Ersöz, Yusuf Selim Uğurlu, Oğulcan Arman Uslu, Abdurrahman Yunusoğlu, Çağrı Atakan, Çağan Efe Ak gibi isimler yer alıyor. 

İşte ilk tanıtım;

https://www.youtube.com/watch?v=9YqmmUsHh9k

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa