Destici: Esir edilemeyeceğimizi tüm dünyaya ilan ettik!

BBP (Büyük Birlik Partisi) Genel Başkanı Mustafa Destici, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
30 Ağustos 2024 14:27
GÜNCELLEME
30 Ağustos 2024 15:25
Destici: Esir edilemeyeceğimizi tüm dünyaya ilan ettik!
AA
Kaynak AA

Destici'den zaferin anlamı üzerine mesaj Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Destici, mesajında 30 Ağustos 1922'de, Türk milletinin zor şartlar ve kısıtlı imkanlar altında dahi esir edilemeyeceğini ve vatanın teslim edilmeyeceğini tüm dünyaya ilan ettiklerini vurguladı.

Zaferle sonlanan büyük mücadele Büyük Taarruz'un ardından, dünyanın en güçlü askeri ve siyasi güçlerine karşı verilen savaşın zaferle sonuçlandığını belirten Destici, son işgal kuvvetlerinin 30 Ağustos'ta Anadolu'dan temizlendiğini ifade etti.

Cumhuriyet'in temelleri Destici, 30 Ağustos zaferinin ardından yıkılmış bir imparatorluğun enkazı üzerinde, 29 Ekim 1923'te Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduğunu hatırlattı. Bu zaferin, sadece Türk milletine değil, dünya üzerindeki tüm mazlum halklara da örnek teşkil ettiğini belirtti.

Kahramanlara minnet Mesajının sonunda, Kurtuluş Savaşı’nın muzaffer komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitleri minnetle anan Destici, Türk milletinin hür ve bağımsız yaşama iradesini asla kaybetmeyeceğini vurguladı.

Mustafa Destici’nin mesajı şu şekilde:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa