Haluk Bilginer, Maria'nın galasına neden katılmadı?

"Maria" filmi Venedik'te ayakta alkışlandı. Filmde Angelina Jolie ile başrolü üstlenen Haluk Bilginer'in galaya katılmaması dikkat çekti.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
30 Ağustos 2024 15:17
GÜNCELLEME
30 Ağustos 2024 16:05
Haluk Bilginer, Maria'nın galasına neden katılmadı?
Hakan Öksüz Editör

Bu yıl 81'inci kez düzenlenen Venedik Film Festivali, 28 Ağustos'ta başladı. 7 Eylül'e kadar sürecek festivalde pek çok filmin gösterimi gerçekleşecek. Festivalin merakla beklenen yapımlarından biri de Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'in başrollerinde yer aldığı "Maria" filmi oldu.

8 dakika ayakta alkışlandı

Festivalin ikinci gününde gösterilen film, 8 dakika boyunca ayakta alkışlandı. Filmin gördüğü yoğun ilgi nedeniyle duygulanan Angelina Jolie, opera söylemekle ilgili şu ifadeleri kullandı:

Haluk Bilginer, galaya katılmadı

Angelina Jolie ile birlikte filmin başrolünde yer alan Haluk Bilginer, geceye katılmadı. Bilginer'in çiftliğinde istirahat ettiği kaydedildi. Usta oyuncunun, "Kel Diva" oyununun Avrupa turnesine hazırlık yaptığı belirtildi.

Haluk Bilginer, Aristotle Onassis karakterine hayat veriyor

Festivalin dikkat çeken yapımlarından biri olan "Maria" filmi, ünlü Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas'ın hayatını konu alıyor. Angelina Jolie, Maria Callas’ı canlandırıyor. Haluk Bilginer ise Callas’ın sevgilisi, ünlü Yunan armatör Aristotle Onassis'e hayat veriyor.

Senaryosu Steven Knight tarafından kaleme alınan bu biyografik yapım, Callas'ın 1970'lerde Paris'te yaşadığı döneme ve onun yalnızlıkla geçen yıllarına odaklanıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa