Manavın öldürdüğü Emir'in askerleri selamlama görüntüleri çıktı

Gaziantep’te bir manavın “gürültü yapıyor” iddiasıyla çocuklara tüfekle ateş açarak ölümüne neden olduğu Emir’in asker selamı görüntüleri çıktı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
30 Ağustos 2024 15:19
GÜNCELLEME
30 Ağustos 2024 15:19
Manavın öldürdüğü Emir'in askerleri selamlama görüntüleri çıktı
DHA
Kaynak DHA

Oyun oynarken vuruldu

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep'ten gelen acı bir haber, insanların kanını dondurmuş, akıl almaz olay sosyal medyada da büyük tepki görmüştü.

Gaziantep'in Güzelvadi Mahallesi'nde, 27 Ağustos akşamı korkunç bir olay yaşandı. Mahallede manavlık yapan M.T., oyun oynarken gürültü yaptığı iddiasıyla 10 yaşındaki Emir Baki Bayındır'ı pompalı tüfekle vurdu. Vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanan küçük çocuk, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Küçük Emir’in hayatı son buldu

İlkokul 5’inci sınıf öğrencisi olan Emir Baki Bayındır’ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından Yeşilkent Mezarlığı’nda toprağa verildi. Acılı aile, Emir’in erken yaşta kaybının şokunu yaşarken, mahalle sakinleri de büyük üzüntü içinde.

Şüpheli tutuklandı

Olayın ardından kaçan şüpheli M.T., kısa sürede polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. M.T.’nin olay sırasında iş yerinde bulunan tüfekle saldırıyı gerçekleştirdiği belirlendi.

Askeri selamla anıları

Emir Baki Bayındır’ın, kısa süre önce Kıbrıs’ta askerlik yapan ağabeyi Mehmet Bayındır’ı ziyaret ettiği ortaya çıktı. Ziyareti sırasında çekilen görüntülerde, Emir’in askeri bir duruşla selam verdiği anlar yer aldı. Bu görüntüler, ailesi ve yakınları için acı dolu bir hatıra olarak kaldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa