Özcan Deniz'in bahsettiği videonun içeriğinde ne var? Kardeşi açıkladı

Özcan Deniz'in kız kardeşi Sibel Semerci, abisinin bahsettiği videonun içeriği ile ilgili açıklama yaptı. Semerci, "Veda videosuydu. Çünkü bıktı." dedi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
30 Ağustos 2024 16:04
GÜNCELLEME
30 Ağustos 2024 17:31
Özcan Deniz'in bahsettiği videonun içeriğinde ne var? Kardeşi açıkladı
Ecem Çetin Editör

NOW TV'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Kızıl Goncalar'da Dr. Levent Alkanlı karakterine hayat veren ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, son olarak ailesiyle gündeme geldi.

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ailesini sildiğini ve hayatından çıkardığını söyledi. 

Menajerliği yapan ağabeyi Ercan Deniz başta olmak üzere aile üyelerine resti çeken Özcan Deniz, tek ailesinin oğlu Kuzey ve eşi Samar Dadgar ifade etti.

Özcan Deniz'in paylaşımlarına abisi Ercan Deniz ve kardeşi Yurda Güler'den yanıt gecikmedi. 

Eşi Samar Daggar'ı hedef alan kardeşi Güler'e Deniz, sert bir yanıt verdi. Özcan Deniz, şunları söyledi;

Özcan Deniz ailesinden yeni bir açıklama geldi. Deniz'in en küçük kız kardeşi Sibel Semerci de olaya müdahale oldu. 

Semerci, o videonun içeriğine ilişkin bir paylaşım yaptı. 

Sibel Semerci, ağabeylerinin arasında ticari meseleden kaynaklı sorunlarının olduğunun doğru olduğunu ifade etti. Semerci, yıllarca birlikte iş yapan insanların bir gün yollarını ayırmak istemesinin son derece sancılı ve zor bir süreç olduğunu söyledi. 

Semerci, şunları söyledi;

Sibel Semerci, abisinin eşiyle ilgili Samar Dadgar ile yıllar önce yaşanılan tüm yanlış anlaşılmaların, sıkıntıların uzun zaman önce çözüldüğünü ifade etti. Semerci, Dadgar'ın kendisinden bahsedildiği gibi biriyle uzaktan yakından ilgisi olmadığını ve son derece kibar ve nazik biri olduğunu söyledi. 

Semerci, şunları söyledi;

Özcan Deniz'in kız kardeşi Sibel Semerci, abisinin paylaşacağı videonun sanıldığı gibi ablasının ve birlikte olduğu kişiyi içeren bir şantaj videosu olmadığını söyledi. 

"Böyle bir şeyi Özcan Deniz gibi halka mal olan birinin yapabilecek olmasını ancak kötü niyetli insanlar düşünebilirdi." diyen Semerci, abisinin yayınlamasını engelledikleri videonun tüm kariyerine ve sanatına veda videosu olduğunu ifade etti. 

Sibel Semerci, şunları söyledi;

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa