İkinci sezonuna sayılı günler! Yabani dizisine yeni isimler

İkinci sezonuyla ekrana gelmek için gün sayan ve merakla beklenen Yabani dizisine İlayda Sezgin, Okan Selvi ve Kanbolat Görkem Arslan dahil oluyor.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
30 Ağustos 2024 16:37
GÜNCELLEME
30 Ağustos 2024 17:01
İkinci sezonuna sayılı günler! Yabani dizisine yeni isimler
Ecem Çetin Editör

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Yurdaer Okur Tayanç Ayaydın'ın başrolünde yer aldığı, NOW TV'nin sevilen dizisi Yabani cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkıyor.

İlk sezonuyla dikkatleri üzerine çeken ve çok sayıda hayran kitlesi elde eden Yabani dizisi büyük bir ilgiyle izleniyor. 

Geçtiğimiz sezonun popüler projelerinden birisi olan ve milyonları ekrana kilitleyen Yabani dizisi 2. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 

Yeni sezonu büyük bir merakla beklenen dizi, 7 Eylül Cumartesi akşamı yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak.  

Yeni sezon hazırlığı tüm hızıyla devam eden Yabani dizisine 3 isim birden dahil oluyor. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kardeşlerim diziyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu İlayda Sezgin diziye dahil oluyor. Sezgin, sevilen dizide Rojbin Erden'in hayat verdiği Asi karakterinin kardeşi Tuba'ya hayat verecek.

Oyuncu Okan Selvi, Asi'nin babası Bekir'i canlandıracakken, Nergis Öztürk'ün hayat vereceği Hande'nin eşi, İlayda Akdoğan'ın canlandıracağı Derin karakterinin babası İskender'e ise Kanbolat Görkem Arslan hayat verecek. 

Öte yandan sevilen dizide Rüya karakterine hayat veren ünlü oyuncu Simay Barlas'ın ekibe veda edeceği konuşuluyor. 

Yapımını NTC Medya’nın yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun oturuyor. Diziyi  Yekta Torun, Nazlı Sunlu Kaçan, Serap Gazel, Çisem Katılmaz kaleme alıyor. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa