Tazminat konusunda anlaşamadı, iş yerine silahla saldırdı!

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde tazminat konusunda iş yeri sahibiyle anlaşmazlığa düşen bir işçi, iş yerine uzun namlulu silahla saldırı gerçekleştirdi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
30 Ağustos 2024 17:07
GÜNCELLEME
30 Ağustos 2024 17:17
Tazminat konusunda anlaşamadı, iş yerine silahla saldırdı!
DHA
Kaynak DHA

Olay, Ankara'nın Sultanbeyli ilçesi Adil Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda yaşandı. 

Tazminat konusunda anlaşamadı, iş yerine kurşun yağdırdı 

İddiaya göre, bölgede bulunan bir kasap dükkanında çalışan M.S.G., işten çıkarılmasının ardından tazminat konusunda iş yeri sahibiyle anlaşmazlığa düştü. 

Akşam saatlerinde yeniden iş yerine gelen M.S.G., önce iş yeri sahibiyle tartıştı ve ardından mekandan ayrıldı. Ancak bir süre sonra uzun namlulu silahla geri dönen M.S.G., kasap dükkanına kurşun yağdırdı.

Gözaltına alındı 

Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, silahlı saldırganı durdurmak için havaya ateş açtı. 

M.S.G., polis ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Olay anı, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

İkna edilmeye çalışıldı 

Kaydedilen görüntülerde, M.S.G.'nin iş yerine yaptığı saldırılar yer aldı. Silahlı saldırı sırasında çevredeki bir kadının pencereden saldırganı ikna etmeye çalıştığı duyuluyor. Polis ekipleri olay yerine geldiğinde, bir başka kadın da saldırganın ateş etmemesi için çaba gösterdi. Ancak tüm ikna çabalarına rağmen M.S.G., saldırıyı sürdürdü ve polis tarafından gözaltına alındı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa