Cumhurbaşkanı Erdoğan: “5. kol aparatlarının tuzağına düşmeyeceğiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplumun sinir uçlarıyla oynayan çeşitli kışkırtmalara şahitlik ettiklerini belirterek “bu oyuna gelmeyeceğiz” dedi.

EK
Ersin Küçükbarak Editör
YAYINLAMA
30 Ağustos 2024 23:57
GÜNCELLEME
31 Ağustos 2024 00:06
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “5. kol aparatlarının tuzağına düşmeyeceğiz”
EK
Ersin Küçükbarak Editör

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya X hesabından oynanan oyunlara karşı toplumu uyaran bir paylaşım yaptı.

Erdoğan paylaşımında, son günlerde toplumun sinir uçlarıyla oynayan çeşitli kışkırtmalara hep beraber şahitlik ettiklerini söyledi.

Siyaset kurumunun itibarına gölge düşüren kirli dilin ülkeyi sürüklemeye çalıştığı tehlikeli yeri çok iyi gördüklerinin altını çizen Erdoğan, bu oyuna gelmeyeceklerini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dilinden, kaleminden ve klavyesinden nefret ve zehir akan beşinci kol aparatlarının tuzağına düşmeyeceklerini vurguladı.

Siyasetçiler başta olmak üzere herkesten dikkatli ve uyanık olmasını isteyen Erdoğan, iç cepheyi sarsmaya yönelik provokasyonlar karşısında teyakkuzda olunması ricasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ne yapıyorlarsa hukuk, demokrasi ve meşruiyet zemininde yapacaklarını, hangi mücadeleyi veriyorlarsa hukuk, demokrasi ve meşruiyet temelinde vereceklerini ifade etti.

85 milyonun aynı gemide olduğuna dikkati çeken Erdoğan, farklılıklarımızın kardeşliğimizden daha güçlü olmadığının altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu anlayışla hareket edildiği sürece üstesinden gelinmeyecek hiçbir engel olmayacağını kaydetti.

“Yeter ki bir olalım, iri olalım, diri olalım, beraber olalım, kardeşliğimize leke sürdürmeyelim. Yeter ki, sahte ve gereksiz tartışmalarla birbirimizi örselemek yerine hep beraber ülkemizi büyütmeye, güçlendirmeye odaklanalım” diyen Erdoğan, Allah’tan 85 milyonun birlik ve beraberliğini artırmasını diledi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa