Denizli'de çıkan kavgada 17 yaşındaki genç öldü

Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada bir genç hayatını kaybetti. Detaylar ve olay ile ilgili gelişmeler haberimizde...

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
31 Ağustos 2024 05:10
GÜNCELLEME
31 Ağustos 2024 05:10
Denizli'de çıkan kavgada 17 yaşındaki genç öldü
AA
Kaynak AA

Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada bir genç yaşamını yitirdi.

Olay, Kocabaş Mahallesi'nde Mustafa Koç'un (17) arkadaşlarıyla yürüdüğü sırada, husumetli olduğu Burak F. (24) ve arkadaşlarıyla karşılaşması üzerine başladı. İki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada Mustafa Koç, bıçaklanarak ağır yaralandı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine sağlık ve jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Koç'un hayatını kaybettiği belirlendi.

Jandarma, olayla ilgili olarak 7 şüpheliyi gözaltına aldı.

Denizli Çal'da da bıçaklı kavga: 1 ölü 1 yaralı

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Denizli'nin Çal ilçesi İsabey Mahallesi'nde meydana geldi. Mahallede büfe işleten Mehmet Şaybak ve kardeşi Hasan Şaybak, bir süre önce evlerinin yanında bulunan 100 metrekarelik arsayı satın aldı. Aynı arsayı satın almak isteyen komşuları Hasan G. ve oğlu Mustafa G. ile Şaybak kardeşler arasında bu nedenle daha önce de tartışma yaşanmıştı.

Dün, Şaybak kardeşlerin evinin önünde taraflar arasında yeniden tartışma çıktı. İddiaya göre, tartışma sırasında Hasan G. ve oğlu Mustafa G., Hasan Şaybak'a saldırarak karnından bıçakla yaraladı. Olayı haber alıp gelen ağabey Mehmet Şaybak da çıkan kavgada göğsünden bıçaklandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan Şaybak kardeşler, ambulansla Çal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mehmet Şaybak, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili olarak baba ve oğlu jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa