İstanbul Bahçelievler’de silahlı saldırı... Ölü ve yaralılar var...

İstanbul Bahçelievler’de yaşanan olayda sokakta silahlı saldırıya uğrayan 3 kişiden biri yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.

AA
Kaynak AA, DHA
YAYINLAMA
31 Ağustos 2024 05:30
GÜNCELLEME
31 Ağustos 2024 05:30
İstanbul Bahçelievler’de silahlı saldırı... Ölü ve yaralılar var...
AA
Kaynak AA, DHA

Bahçelievler Kocasinan'da caddede yürüyen 3 kişiye düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı. Olay, saat 00.00 sıralarında Merkez Mahallesi, Mahmutbey Caddesi üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre, cadde üzerinde yürüyen ve isimleri henüz öğrenilemeyen 3 kişiye silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırı sonucunda, kurşunların isabet ettiği 1 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 1 kişi ayağından yaralandı, diğer bir kişi ise olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı ve olay yerinde çok sayıda boş kovan bulundu.

Hayatını kaybeden kişinin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi, cenaze morga kaldırıldı. Polis, kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa