Bursa'daki kaza anı kaydedildi...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil, hafif ticari araç ve 2 kafeye çarparak durabildi. O anlar kaydedildi...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
31 Ağustos 2024 05:50
GÜNCELLEME
31 Ağustos 2024 06:43
Bursa'daki kaza anı kaydedildi...
DHA
Kaynak DHA

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kontrolden çıkan bir otomobil, önce bir hafif ticari araca, ardından da iki kafeye çarparak durdu. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına kaydedildi.

Olay, saat 14.00 sularında Kemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Mahmutesatbey Caddesi'nde seyir halinde olan 27 yaşındaki Fırat Ç.'nin kullandığı 80 GC 472 plakalı otomobil, önünde sokağa dönmek için manevra yapan 58 yaşındaki Muhübi Ç.'nin kullandığı 59 EG 614 plakalı hafif ticari araca çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, yol kenarındaki iki kafeye çarparak durabildi. Kazada herhangi bir yaralanma olmazken, iki iş yerinde ve her iki araçta da maddi hasar oluştu.

Olayla ilgili olarak polis ekipleri soruşturma başlattı.

Türkiye'deki trafik kazalarının başlıca üç nedeni

Hız ihlali

Trafik kurallarına uymayarak aşırı hız yapma, kazaların en yaygın nedenlerinden biridir. Hız limitlerinin üzerinde seyretmek, sürücülerin araçlarını kontrol etmelerini zorlaştırır ve kaza riskini artırır.

Alkollü araç kullanımı

Alkollü sürüş, sürücülerin reflekslerini ve karar verme yeteneklerini olumsuz etkiler. Bu durum, kazalara yol açan önemli faktörlerden biridir.

Dikkatsizlik ve tedbirsizlik

Sürücülerin yola odaklanmaması, cep telefonu kullanımı, yorgunluk gibi dikkat dağınıklıkları, kazaların üçüncü büyük nedenidir. Bu tür ihmal ve tedbirsizlikler, ani karar verme durumlarında kazaya neden olabilir.

Yorumlar (1 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Arif 2 hafta önce Babanın yoluydu. İstediğin gibi dönebilirsin tabii ki. Arkadan araç geliyormuş, bilmem ne. Ne önemi varki?
Sonraki Sayfa