Yirminci kattan otomobilin üzerine düştü... Olayın adresi Mersin...

Mersin'in Erdemli ilçesinde, 20'nci kattan bir otomobilin üzerine düşen Mert U. ağır yaralandı. İşte olaya dair bilgiler ve bölgede yaşananlar...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
31 Ağustos 2024 06:15
GÜNCELLEME
31 Ağustos 2024 06:15
Yirminci kattan otomobilin üzerine düştü... Olayın adresi Mersin...
DHA
Kaynak DHA

Olay, akşam saatlerinde Tömük Mahallesi'nde meydana geldi. Mert U., henüz bilinmeyen bir nedenle 20’nci kattan park halindeki bir otomobilin üstüne düştü.

Çarpmanın etkisiyle otomobilin sunroof kısmından içeriye düşen Mert U., çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Ağır yaralanan Mert U., hastaneye kaldırıldı.

Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Park ettiği hafif ticari aracın üzerine balkon göçtü

Mersin'de yaşanan başka bir olayda ise Park ettiği hafif ticari aracın üzerine 1 dakika sonra balkon göçtü; o anlar kaydedildi...

Mersin'in Erdemli ilçesinde meydana gelen olayda, Mustafa Köken'in oğlundan ödünç aldığı ve park ettiği hafif ticari aracın üzerine, bir dakika sonra balkondan parçalar düştü. Güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan bu olayda araç ağır şekilde hasar görürken, Köken, masraflarının karşılanması için ev sahibi hakkında şikayette bulundu.

Olay, ilçeye bağlı Akdeniz Mahallesi Silifke Caddesi'nde gerçekleşti. Çiftçi Mehmet Köken, oğlundan ödünç aldığı hafif ticari aracıyla kız kardeşini ziyarete geldiği mahallede, aracını iki katlı bir evin önüne park etti. Park ettikten yaklaşık bir dakika sonra, evin balkonu aracın üzerine çöktü. Olay anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, araçta ciddi hasar oluştu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa