Galatasaray'ın ilk teklifi reddedildi...

Galatasaray'ın Armand Lauriente'ye yönelik ilk adımı başarısızlıkla sonuçlandı. Sassuolo teklifi reddetti...

HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com
YAYINLAMA
31 Ağustos 2024 08:45
GÜNCELLEME
31 Ağustos 2024 08:45
Galatasaray'ın ilk teklifi reddedildi...
HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com

Galatasaray, Armand Lauriente için Harekete Geçti

Sarı kırmızılılar, Sassuolo'da forma giyen yetenekli kanat oyuncusu Armand Lauriente'yi transfer etmek için ilk adımını attı.

Star'da yer alan habere göre; Galatasaray, Lauriente için ilk teklifini İtalyan kulübüne iletti. Ancak, Sassuolo bu teklifi kabul etmedi. Kulübün CEO'su Giovanni Carnevale, Galatasaray'ın yaptığı teklifin reddedildiğini açıkladı.

Carnevale, yaptığı açıklamada, "Galatasaray'dan Armand Lauriente için gelen ciddi bir teklifi geri çevirdik. Lauriente, satışa çıkmadı!" dedi.

Lauriente, geçtiğimiz sezon Serie A'da Sassuolo formasıyla 37 maça çıkarak, 5 gol ve 6 asistlik bir performans sergiledi.

Fransız futbolcu, kanat pozisyonunda performansıyla öne çıktı. Sassuolo forması giyen Lauriente, hız, dribbling yeteneği ve hücumdaki etkinliği ile bilinir. Geçtiğimiz sezon Serie A'da başarılı bir performans sergileyerek 37 maçta 5 gol ve 6 asistlik bir katkı sağlamıştır. Bu performansıyla Avrupa'nın dikkat çeken genç yeteneklerinden biri haline gelmiştir.

Galatasaray, Derrick Köhn'ü Werder Bremen'e Kiraladı

Galatasaray, Derrick Köhn'ün satın alma opsiyonuyla birlikte Werder Bremen'e kiralandığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Derrick Köhn'ün 2024-2025 sezonu için satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda SV Werder Bremen GmbH&Co. KGaA ile anlaşmaya varılmıştır," denildi.

Anlaşmanın Detayları

Yapılan anlaşmaya göre, Werder Bremen, satın alma opsiyonunu kullanırsa Galatasaray'a kesin transfer bedeli olarak 5.125.000 euro ödeyecek. Ayrıca, geçici transfer dönemi için 400.000 euro tutarında şarta bağlı bir bonus da anlaşmada yer almaktadır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa