Fatih Tekke'den Trabzonspor açıklaması...

Fenerbahçe'ye 3-0 yenilen Corendon Alanyaspor'un teknik direktörü Fatih Tekke, Trabzonspor iddialarıyla ilgili konuştu...

HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com
YAYINLAMA
31 Ağustos 2024 08:55
GÜNCELLEME
31 Ağustos 2024 08:55
Fatih Tekke'den Trabzonspor açıklaması...
HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-0 yenilen Corendon Alanyaspor'un teknik direktörü Fatih Tekke, maç sonrası yaptığı açıklamalarda sarı-lacivertli ekibi galibiyetlerinden dolayı tebrik etti.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Tekke, maçın iki farklı bölümden oluştuğunu belirtti.

"İlk Yarıda Risk Aldık"

Tekke, oyun kurma konusunda risk aldıklarını vurgulayarak, "Oyun bana göre iki bölümden oluştu. İlk yarıda 3-0 geriye düşsek bile buna kızmazdım. Geriden oyun kurmaya çalışan bir takımdık ve kaptırdığımız toplar gol olabilirdi. İlk yarıda ön alan baskısına başladık, Fenerbahçe bunu kırdı ve taktik değişikliği yaptık. Ancak olumlu taraf, oyuncularımın ceza sahamızda bu cesareti göstermesiydi. Fenerbahçe'yi tebrik ederim" dedi.

"İkinci Yarıda Daha İyi Başladık"

İkinci yarıya daha iyi başladıklarını belirten Tekke, "İkinci yarının başında işler istediğimiz gibi giderken pozisyonlar bulmaya başladık. Ciddi pozisyonlarımız vardı, gol olsaydı belki galip gelebilir miyiz diye düşünmeye başlamıştık, ama ardından maç 2-0 oldu. Genel olarak takımımın oynamak istediği oyunu 1 hafta boyunca doğru analiz ettiğimizi düşünüyorum. Başarılı olduk diyemem ama birkaç oyun şeklini oynamaya çalışan bir Alanya vardı" diye konuştu.

"Fenerbahçe'yi İyi Analiz Ettik"

Tekke, Fenerbahçe'yi iyi analiz ettiklerini dile getirerek, "Biz oyunu çirkinleştirmeye ve ikinci toplara oynamaya çalışabilirdik ama bu tür ortamlarda bunun karşılığını bulmak zor. Benim ısrarım oynamak üzerineydi. Performans olarak takımın yarısından çoğu çok iyi değildi. Fenerbahçe'ye burada yenilmek doğal bir şey," ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'a Dönüş Sorusu

Tekke, Trabzonspor'da çalışmak isteyip istemeyeceği sorusuna ise, "Trabzonluyum, Trabzonsporluyum. Bir gün yuvaya dönmek ne zaman olur bilmiyorum. Şu an sıcak gündem bu, bundan sonrasına bakacağız, göreceğiz" yanıtını vererek sözlerini noktaladı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa