İsrail takımı, İstanbul’da sahaya çıkacak mı?

Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv maçı krizi: İsrail temsilcisi Türkiye'de sahaya çıkacak mı? İsrail takımı Maccabi Tel Aviv, X'ten mesaj verdi.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
31 Ağustos 2024 13:06
GÜNCELLEME
31 Ağustos 2024 13:10
İsrail takımı, İstanbul’da sahaya çıkacak mı?
MP
Mevlüt Peker Editör

UEFA Avrupa Ligi'nde dün Monako'da gerçekleşen kura çekimi ile temsilcimiz Beşiktaş'ın rakipleri belirlendi. Ancak siyah beyazlıların İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv ile yapacağı maçın, Filistin'deki olaylar nedeniyle tarafsız sahada oynanabileceği iddia edildi.

Beşiktaş ve Maccabi Tel Aviv eşleşmesi

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımı ile eşleşti. Bu karşılaşmanın tarafsız bir sahada oynanabileceği yönündeki iddialar dikkat çekti.

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakipleri

Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde güçlü rakiplerle karşı karşıya gelecek. Rakipleri arasında Frankfurt, Ajax, Maccabi Tel Aviv, Lyon, Malmö, Bodo Glimt, Athletic Bilbao ve Twente yer alıyor.

Maçın tarihi ve oynanacağı yer belirsiz

Beşiktaş ile Maccabi Tel Aviv arasındaki karşılaşmanın, İsrail-Filistin çatışmaları ve Türkiye'nin siyasi duruşu nedeniyle tarafsız bir sahada oynanabileceği gündemde. Geçmişte benzer bir durumda, Beşiktaş Emlakjet ile Hapoel Tel Aviv arasında oynanan basketbol maçı, Slovenya'da Ljubljana Arena Stozice'de yapılmıştı.

Maccabi Tel Aviv'den sosyal medya paylaşımı

İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv, İstanbul'da Beşiktaş ile karşılaşacakları maç öncesinde, resmi X hesabı @MaccabiTLVFC üzerinden dikkat çeken bir paylaşım yaptı. "See you soon" (Yakında görüşürüz) mesajını paylaşan kulüp, @EuropaLeague etiketini de kullandı.

Maccabi Tel Aviv kulübünün sosyal medya platformu X'teki paylaşımına Türklerden çeşitli tepkiler geldi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa