Ablasını öldüren şüpheli, "Kimseyi sağ bırakmayacağım" demiş

Ablasını öldürüp eniştesi ve yeğenlerini yaralayan Oğuz Şen'in "Herkesi öldüreceğim, kimseyi sağ bırakmayacağım" diye tehdit savurduğu ortaya çıktı

EK
Ersin Küçükbarak Editör
YAYINLAMA
31 Ağustos 2024 15:19
GÜNCELLEME
31 Ağustos 2024 15:19
Ablasını öldüren şüpheli, ''Kimseyi sağ bırakmayacağım'' demiş
EK
Ersin Küçükbarak Editör

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, 26 Ağustos günü yaşanan kan donduran olayda, 39 yaşındaki Oğuz Şen, tartıştığı ablası Emine Sezer'i bıçaklayarak öldürdü, eniştesi İhsan Sezer ile yeğenleri Berat Sezer (20) ve Sude Sezer'i (15) ise ağır yaraladı. 

Olayın görgü tanığı olan esnaf Ömer Celepci, dehşet anlarını anlatarak, saldırganın "Herkesi öldüreceğim, kimseyi sağ bırakmayacağım" sözleriyle tehdit savurduğunu belirtti.

Olay, Ereğli'nin Sarıkorkmaz Mahallesi'ndeki Devrek Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi.

Aynı evde yaşayan Oğuz Şen, ablası Emine Sezer ve eniştesi İhsan Sezer ile para meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Oğuz Şen, yanındaki bıçakla ailesine saldırdı. 

Sesleri duyan komşular hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, ağır yaralanan Emine Sezer’i ve diğer üç yaralıyı hastaneye kaldırdı. Ne yazık ki, Emine Sezer hastanede hayatını kaybetti. Diğer yaralılar ise farklı hastanelerde tedavi altına alındı; İhsan Sezer Bolu’da, Berat Sezer Sakarya’da, Sude Sezer ise Zonguldak’ta tedavi görüyor.

Olayın tanığı Ömer Celepci, saldırının hemen ardından yaşadıklarını detaylarıyla paylaştı. Hava almak için dükkanından çıkan Celepci, Oğuz Şen’i elinde bıçakla gördüğünde durumun ciddiyetini fark etti. "Ne oldu?" diye sorduğunda, Şen'in "Herkesi öldüreceğim, kimseyi sağ bırakmayacağım" diyerek tehditler savurduğunu söyledi. 

Bu sırada, yaralı olan İhsan Sezer, balkondan yardım çağrısında bulundu. Şen, elindeki bıçakla olay yerinden kaçarken, Celepci ise hızla eve girip yaralılara müdahale etti. 

O anları anlatırken, "Evde tam bir can pazarı vardı. Yaralılara havlularla tampon yaparak kanamalarını durdurmaya çalıştım ve hemen 112’yi aradım," dedi. Celepci, elinden geleni yapmanın huzurunu yaşadığını belirterek, "Yine olsa yine yaparım. Emine abla çok iyi bir insandı, ekmeğini yedik, hakkımız varsa helal olsun, mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Olay sonrası saldırının gerçekleştiği evin görüntüleri de kamuoyuyla paylaşıldı. 

Şen'in kaçışından hemen sonra evdeki dehşetin izleri ortaya çıktı. 

Olayla ilgili soruşturma derinleştirilerek sürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa