Korsan otoparkçılar polise saldırdı, serbest kaldı

Kağıthane’de korsan otoparkçılara yönelik uygulama yapan sivil trafik polislerine saldıran değnekçi ve yakınları serbest bırakıldı.

EK
Ersin Küçükbarak Editör
YAYINLAMA
31 Ağustos 2024 15:37
GÜNCELLEME
31 Ağustos 2024 15:46
Korsan otoparkçılar polise saldırdı, serbest kaldı
EK
Ersin Küçükbarak Editör

Polis memurlarına tekmeyle saldıran değnekçi ve yakınları olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan şüphelilerin poliste daha önceden çok sayıda suç kaydı olduğu da ortaya çıktı. Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Korsan otoparkçılar, sürücülere hayatı zehir ediyor.

Sürücüler, ücretsiz olmasına rağmen korsan otoparkçılara ücret ödemek zorunda bırakılıyor.

Araçlarının zarar görebileceği endişesiyle sürücüler para vermeyi tercih ediyor.

Korsan otoparkçılık yasak olmasına rağmen adeta çeteleşen yapıları yok etmek giderek zorlaşıyor.

Kağıthane Seyrantepe mahallesinde 27 Ağustos Salı günü saat 22.00 sıralarında meydana gelen olay da sıkıntıları bir kez daha ortaya koydu.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil ekip biriminde görevli 2 polis memuru korsan otoparkçılarla ilgili uygulama yapmaya çıktı.

Bu sırada 1 kişinin değnekçililik yaptığını belirleyen polisler bir süre şüpheliyi izledi.

Daha sonra şüpheliye korsan otoparkçılıktan işlem yapmak isteyen polis memurlarına direnen şüpheli E.İ.(25) kaçmak istedi.

12 suç kaydı bulunduğu öğrenilen şüphelinin yardımına  akraba ve arkadaşları da geldi.

2 polis memuru bir anda kalabalık grubun arasında kalırken şüpheliler polislere tekmelerle saldırdı. O anlar güvenlik kamerasına da yansıdı.

Destek talebi üzerine olay yerine gelen takviye polis kuvvetleri şüpheliler E.İ., İ. İ.(30) ve E.K.'yi (41) gözaltına aldı.

3 kişi gözaltına alındı

Gözaltına alınarak Cinayet Büro Amirliğine getirilen şüphelilerden E. İ.’nin daha önceden poliste 12, İ.İ.’nin ise 7 suç kaydı olduğu anlaşıldı.

Poliste işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa