Kayıp Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran da gözaltında

Diyarbakır'da kaybolan, tüm arama çalışmalarına rağmen halen bulunamayan kayıp Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran da gözaltına alındı.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
31 Ağustos 2024 15:52
GÜNCELLEME
31 Ağustos 2024 16:10
Kayıp Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran da gözaltında
MP
Mevlüt Peker Editör

Diyarbakır'da kaybolan Narin'in annesi de gözaltına alındı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltılar devam ediyor. Daha önce amcası gözaltına alınan Narin'in annesi Yüksel Güran'ın da gözaltına alındığı öğrenildi.

21 Ağustos'ta kaybolan küçük kız için aramalar sürüyor

Narin Güran, 21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde kayboldu. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Narin'in kaybolması üzerine bir soruşturma başlattı ve bu soruşturma kapsamında yeni delillere ulaşıldı. Delillerin ışığında, Narin'in amcası ve aynı zamanda Tavşantepe köyü muhtarı olan S. Güran gözaltına alındı. Son gelişmelere göre, amca S. Güran'ın ardından anne Yüksel Güran da soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor

Gözaltına alınan amca S. Güran ve anne Yüksel Güran'ın Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'ndaki sorguları devam ediyor. Henüz gözaltı nedenleri hakkında net bir bilgi verilmezken, jandarma ekiplerinin olayı aydınlatmak için yoğun bir çalışma yürüttüğü belirtiliyor.

Ağabey de gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı

Narin'in kaybolmasıyla ilgili dikkat çeken bir diğer gelişme ise ağabeyi ile ilgili oldu. Narin'in ağabeyi, kolundaki ısırık izinden şüphelenilmesi üzerine gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde, ısırığın Narin'e ait olmadığı tespit edilince ağabey serbest bırakıldı. Ağabeyin ifadesinde, Narin'in kaybolduğu gün olayla ilgisinin olmadığını ve hiçbir şey bilmediğini söylediği öğrenildi. Ayrıca, ağabeyin ısırık izinin çocukluk döneminden kalan bir yaralanma sonucu oluştuğu belirlendi.

Arama çalışmaları 11. gününde

Diyarbakır'da kaybolan küçük Narin'i bulmak için başlatılan arama çalışmaları 11. gününde devam ediyor. Jandarma, AFAD ve gönüllülerin katılımıyla sürdürülen arama çalışmaları, hem karada hem de su kenarlarında yoğunlaştırılmış durumda. Köy halkı da arama çalışmalarına destek verirken, Narin'in bulunabilmesi için her türlü çabanın sarf edildiği ifade ediliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa