Erzurum'da gayr-i meşru ilişki cinayeti! Babası ve sevgilisini öldürdü

Erzurum'un Pasinler ilçesinde Metin Karslı, babası Rayet Karslı (55) ve birlikte yaşadığı Fatma K.'yı tabancayla vurarak öldürdü.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
31 Ağustos 2024 22:02
GÜNCELLEME
31 Ağustos 2024 22:02
Erzurum'da gayr-i meşru ilişki cinayeti! Babası ve sevgilisini öldürdü
Kübra Şenal Editör

Olay, saat 18.30 sıralarında ilçeye 3 kilometre uzaklıkta bulunan bir artezyen kuyusunun yakınındaki ağaçlık alanda meydana geldi.

Babasını uyardı sonra öldürdü

İddiaya göre, Metin Karslı, babası Rayet Karslı'yı, Fatma K. ile olan ilişkisi nedeniyle birkaç kez uyardı ve annesine sahip çıkmasını istedi. Ancak uyarılarına rağmen babasının evden çıkıp Fatma K. ile buluşmasına engel olamadı. Rayet Karslı'yı takip eden Metin Karslı, babası ve Fatma K.'nın bulunduğu ağaçlık alana gitti. Burada, yanında getirdiği tabancayı çıkararak ikiliye ateş etti. Fatma K., olay yerinde hayatını kaybetti.

Ambulansta kalbi durdu

Olayın ardından yaralanan Rayet Karslı, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılmak istendi. Ancak Rayet Karslı, yolda hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor

Evli ve 2 çocuk babası olan Metin Karslı, olayın ardından polis ekiplerince gözaltına alındı. Cinayetle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa