Erzurum'da iki kişiyi öldüren zanlı teslim oldu

Erzurum'da yaşanan olayda 2 kişiyi av tüfeğiyle öldüren zanlı güvenlik güçlerine teslim oldu. İşte habere dair detaylar ve yaşananlar...

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
01 Eylül 2024 05:57
GÜNCELLEME
01 Eylül 2024 05:57
Erzurum'da iki kişiyi öldüren zanlı teslim oldu
AA
Kaynak AA

Erzurum'un Pasinler ilçesinde bir piknik sırasında yaşanan tartışma, korkunç bir cinayetle sonuçlandı. Kentte bir alışveriş merkezinde güvenlik görevlisi olarak çalışan 31 yaşındaki E.K., ilçe kırsalında babası R.K. (56) ve babasının kadın arkadaşı F.K. (36) ile tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.K., yanında bulunan av tüfeğiyle babasını ve F.K.'yi vurdu. Olay sonrasında E.K., durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek, bölgeye gelen güvenlik güçlerine teslim oldu.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, R.K. ve F.K.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler, otopsi için ambulanslarla Erzurum Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Adana'da park halindeki midibüs yandı

Öte yandan Adana'nın Ceyhan ilçesinin Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde park halindeki bir midibüste yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

Yangın çevreye sıçramadan kontrol altına alındı

Ekipler, plakası henüz tespit edilemeyen midibüsten yükselen alevleri kontrol altına alarak yangını söndürdü. Yangın, çevreye sıçramadan başarılı bir şekilde kontrol altına alındı.

Yangın sonucunda midibüs kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni ise yetkililer tarafından araştırılıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa