Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel aynı karede...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, nikah şahitliğini yaptı.

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
01 Eylül 2024 06:17
GÜNCELLEME
01 Eylül 2024 06:17
Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel aynı karede...
AY
Arif Yücel Editör

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun’un oğlu Kaan Aygun, Eda Yılmaz ile hayatını birleştirdi. Tekirdağ’da düzenlenen nikah töreninde, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ile birlikte çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Nikah, Süleymanpaşa İlçe Belediye Başkanı CHP’li Volkan Nallar tarafından kıyıldı. Törende konuşma yapan Özgür Özel, genç çifti tebrik ederek mutluluklar diledi.

Nikah töreninin ardından Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Süleymanpaşa Belediye Meclis üyesi Mustafa Can Ekiciler’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

CHP'de tüzük değişikliği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), tüzük değişikliklerini görüşmek ve karara bağlamak amacıyla 20. Olağanüstü Kurultayı'nı 6, 7 ve 8 Eylül tarihlerinde ATO Congresium'da düzenleyecek. Bu kurultay, "Değişim Kurultayı" sloganıyla anılacak ve özellikle ön seçim ile üç dönem kuralı gibi önemli konuların öne çıkması bekleniyor.

Parti, kurultay hazırlıklarında son aşamaya geldi. Anadolu Ajansı'nın (AA) edindiği bilgilere göre, kurultay sürecinin sembolik başlangıcı, Sivas Kongresi'nin 105. yıl dönümüne denk gelen 4 Eylül Çarşamba günü Sivas'ta yapılacak. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve beraberindeki parti yetkilileri, saat 10.00'da düzenlenecek olan resmi törene katılacaklar.

Bu törenin ardından, Parti Meclisi (PM) üyeleri ve il başkanlarının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirilecek. Toplantıyı takiben, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve PM toplantıları yapılacak. Bu toplantılar, kurultay sürecinde partinin izleyeceği stratejilerin ve alınacak kararların netleşmesi açısından büyük önem taşıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa