Oyun oynarken 6'ncı kattan düştü... Acı olay Mardin'de yaşandı...

Mardin Nusaybin'de yaşanan kahreden olayda oyun oynadığı sırada evinin 6'ncı katından düşen 5 yaşındaki Elif, yaşamını yitirdi...

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
01 Eylül 2024 06:57
GÜNCELLEME
01 Eylül 2024 06:57
Oyun oynarken 6'ncı kattan düştü... Acı olay Mardin'de yaşandı...
AY
Arif Yücel Editör

Mardin'in Nusaybin ilçesinde trajik bir olay yaşandı. 8 Mart Mahallesi'ndeki bir apartmanın 6. katında, balkon korkuluklarına tırmanarak oynayan 5 yaşındaki Elif İdil K., dengesini kaybederek zemine düştü.

Olayın ardından hemen sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Küçük kız, yapılan ilk müdahalelerin ardından Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ancak, doktorların tüm çabalarına rağmen Elif İdil kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Elif İdil'in cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere morga götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Mardin'de hasta taşıyan ambulans kaza yaptı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, hasta taşıyan bir ambulans ile bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı. Kaza, gece saat 02.00 civarında Yenikent Mahallesi'ndeki Hastane Kavşağı'nda gerçekleşti. Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Kızıltepe'deki bir özel hastaneye hasta taşıyan 47 AY 434 plakalı ambulans, 55 ANV 326 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada otomobilde bulunan Nesrin B. (41), Edenur Ç. (20), Hamdullah Ç. (28), Şirin B. (35), Abdulkadir B. (73) ve Merve Ç. (17) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçtan çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerine teslim edildi ve ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa